Söndagkväll.

http://ikroppenmin.blogspot.se/2012/09/det-som-ar-viktigt-pa-riktigt.html
 
Sånt dära får mig att börja gråta.
 
 

kaffet, mjölken och kanelen.

Dricker kaffe med skummad mjölk och kanel. Försöker inbilla mig att det blir lika gott som på jobbet men det blir det aldrig. På tal om jobbet ska jag iväg och jobba snart. Löningshelg innebär totalt kaos. Jag måste dricka mitt kaffe så att jag orkar vara på topp, orkar komma in i den positiva cirkeln som bara går runt och runt och allt är så glatt. Nu taggar jag till.

The list.

Du heter? Natalie Petrov

Smeknamn? Många, men det vanligaste är Natti.

Beroende av? Mycket men kaffe och dans är nog mina största beroenden.

Favoritmärke/n? MONKI.

Vad får du oftast komplimanger för? Oj, svår fråga. Att jag är glad och energisk kanske?

Familj? Mamma, pappa, Nonna, två systrar och deras respektive samt Max och Lovisa som är mina små älsklingar.

Kör? Biiiiilen!

3 färger i höst? Vinrött, blått och svart.

Sprit, cider, vin eller öl? Det mesta, men vin eller öl är snäppet bättre.

Hatar? Otrevliga människor som inte vet hur man beter sig, fy skam på er!

Hur svarar du i mobilen? När jag inte vet vem det är: Hej, det är Natti.

Annars halåååå eller hejee!

Brukar du komma i tid? Jag kan säga att jag blir bättre och bättre på det, iaf nu sedan jag flyttade till sthlm. Innan sa alltid mina vänner en kvart tidigare till mig för att jag skulle komma i tid.

När mår du bra? Oftast men när jag dansar, umgås med nära och kära, har semester, dricker öl med mina fina, sitter på mysiga fik osv osv.

Vad tycker du om fötter? Bebis/barnfötter är underbara, mina fötter däremot är totalt förstörda från dansen, så där finns tyvärr inge fint.

Är du blyg? Jag var det när jag var mindre men nu kan jag nog bara bli det i vissa situationer, tacka gudarna för det. Nu är jag mer sprallig och superframåt (speciellt när jag har druckit kaffe).

Vad längtar du tillbaks till? Italien.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolut, mina vänner är de bästa som finns.

Hur gammal är du? 22 år (men i sinnet är jag ibland 4)

Är det okej att gråta? Absolut, man måste få ut sina känslor, bra som dåliga. Om jag inte har gråtit på ett tag känns det konstigt och ofta om man gråter när man inte gjort det på en längre tid känns det ofta väldigt bra efteråt.

Vill du gifta dig? Absolutley, some day.

Barn? (om, vill du ha fler?) Jaaa! De är ju så himlans söta och roliga. Jag vill nog ha 2-3 skulle jag tro men det kommer dröja kan man säga. Haha.

Är du bra på att laga mat? Det kan jag nog tycka, men jag är nog snäppet bättre på att baka.

Intressen? Dans, dans, dans och vänner förstås.

Det visste ni inte om mig? (Maija vet det redan) När jag lägger mig för att sova somnar jag nästan alltid inom 3 minuter och om jag inte gör det får jag panik och tror att jag inte kan sova och blir alldeles rastlös och vill gå upp igen.

Är du flygrädd? En gnutta rädd är jag allt, jag har så himlans svårt att man verkligen kan vara uppe i luften sådär utan att falla. Sjukt coolt.

 


Shake it out.

Jag funderar mycket men mindre kommer ut, jag tror jag fått det från min far. Ändå tycks jag kunna prata hur mycket som helst ibland, det har jag nog fått från min mor.
 
Jag har i alla fall nu kommit fram till en sak, de senaste året har jag verkligen lärt känna mig själv på ett bra vis, vi är tajta kömpisar nu och jag trivs enormt med vart jag är nu.
När jag ser tillbaka på den jag var förut eller när jag ser såna som är som jag var då, då blir jag så glad att jag är den jag är nu och att jag faktiskt tog mig i kragen för att vara jag till allra högsta grad. Dock bävar jag för att bli sådan igen, det får bara inte hända.
 
Förmodligen är nog detta något som "make no sense" för er som läser, som sagt att få ut tankar är inte det lättaste för mig men jag gjorde ett försök.
 
 

Lois!

Igår kom Louise till stora staden, riktigt finbesök dvs. Helt otroligt vad kul saker kan bli när man är övertrött. Till exempel bilden nedan, Lollo smsade fel och råkade smsa sl-biljetten ett okej, som vi upptäckte när hon visade den för kontrollanten. Något som resulterade i ett skrattanfall gånget tusen. Annat kul var att jag pratade i sömnen i natt och Louise sa: Natti du pratar i sömnen och jag svarar med: "jaha, okej" med superglad ton.

Nu nalkas det 25-års kalas hos Emmy iaf, blir nog riktigt kanon! Bra helg! Mindre kul med jobb imorgon dock, men det tar vi då.


Otursdag vs klumpdag

Så otroligt klumpig och jag har allmänt dålig tankeverksamhet idag. Jag borde sova, om jag fick sömn skulle jag fungera igen. Fast det tar vi en annan dag. När tiden finns.


Dagens irritation

Seriöst, man kan bli irriterad för mindre. Vad är det som är så svårt att fatta? Argh!

What if you could wish me away.


fix och trix

Nu är nästan allt klart för morgondagens stjärngala. Insåg dock just att jag kommer vara klädd i helgult, det är för sjutton inte ok! Jag som hatar gult och det är verkligen en färg jag aldrig använder just för att jag inte alls passar i det. Heja mig men egentligen vad spelar det för roll när man har roligt. :)


Bad day

Dålig dag idag, beror säkert på att jag är mega trött, egentligen får jag skylla mig själv men känner mig megakänslig och just nu funderar jag på varför jag alltid väljer de lärarna som är som hårdast som verkligen kan få en att känna sig ful, äcklig och oälskad. När man ger allt dag ut och dag in, ger av hela sin själ så blir man så himlans skör och såna här dagar hjälper det definitivt inte när folk hackar. Bah. Snart blir det sängen, jag behöver sömn så jag kan bli glad, i morgon är det nya tag.

Helglängtan

I takt med att morgonarna blir mörkare blir även tröttheten större. Fredag morgon och jag längtar så otroligt mycket till 15.30, då det äntligen är helg. Snälla låt denna dag gå snabbt.


Lovisa

Jag saknar dig.


Talien.

Idag är en sån dag då jag saknar Italien, värmen och kulturen är nästan för bra för att vara sann. Snälla ta mig dit snart.


Trevlig tisdag.

Hur är det möjligt att gå och lägga sig kl 00, vara helt klarvaken till klockan 01 och sedan vakna varje kvart och somna och endast halvsova när man väl sov fram tills kl 5 när man ska upp. Jag ville bara få sova, men det var tydligen för mkt begärt. Nu ny dag, dag 1 på praktiken. Undra om det ens kan sluta bra. Tack och lov blir det tisdagsdrink i kväll i alla fall.

Helg

Skola, dans, tankar, jobb, öl, tankar, dans, fixtrix, familjemiddag, tankar.
 
 
 

.


Intryck

Det är galet det där med intryck, hur man kan se en person och tro saker som ibland kan vara helt fel och hur man ibland bara kan se rakt igenom en person och se precis hur den är. Att man med vissa kan ha så svårt att prata, som att det är en ständig kamp att hålla konversationen levande medans med andra flyter det bara på som om man känt varandra i all evighet. Likasinnade kan man allt kalla det, så himlans skönt utan den ständiga konversationskampen och i stället bara låta allt vara så naturligt äkta.

Beslutsångest.

Jag har haft beslutsångestens beslutsångest idag och tillslut bestämde jag mig för att köra på det men nu har jag ångest igen och vet inte ifall det är fel val. Bah. Hatar att binda upp mig för saker på detta vis, men vill jag bli bättre så måste jag väl det.

Nu ska jag sova på detta så känns det nog bättre i morgon, kroppen min gör bara så himlans ont nu så känns jobbigt att man ska träna så mycket, ännu mer än vad jag gör och inte få vila upp kroppen så på helgen. men det blir nog bra iaf.

Dagens tankar forts.2

Om ni någon gång är sjukskrivna mer än två veckor på ett säsongsjobb samt extrajobb, skippa att blanda in försäkringskassan. Jag har först och främst fått skicka in tusentals papper, de har ringt ett antal gånger och krånglat och idag kom brevet, 242 ynka kronor ska jag få.. men inte nog med det jag har tydligen fått in pengarna på mitt personkonto på nordea? Jag har inte ens ett nordeakonto, jag har swedbank..Så nu blir det ännu mera krångel, jippi!

Mycket tankeverksamhet idag, blir lätt så när man är ledig och har tid att tänka.

När det gäller dansen blev det balett och sedan modernt idag, jag känner verkligen hur kroppen mår bra av det. Idag när jag satt och pluggade i en timme fick jag på den lilla tiden ont i kroppen på alla möjliga ställen men när jag står där i danssalen i flera timmar och sliter, då gör det inte ont alls, i alla fall inte på det viset. Slutsatsen blir alltså: jag borde helt enkelt inte sitta still, hålla igång ska jag, det är då jag mår som bäst!

Ursäkta för allt blaj i dag, tack och hej!

dagens tankar forts.

Att leta efter dansskolor på tyska hemsidor är inte det lättaste, i överlag är det banne mig svårt att söka på utländska skolor och hitta det man söker och inte bara massa blaj som är fel. Heja mina fantastiska sökord. Vill även belysa att dans på tyska heter tanz, mkt lustigt kan jag tycka.
 
Att läsa i vårdhandboken om CVK, sond m.m. är inte den roligaste sysslan idag och jag är inte alls sugen. Kan inte bara klockan bli 17 så jag kan få åka och dansa? Tanza Tanza!
 
Sist men inte minst att lägga sig i soffan för en powernap på circus 20 min funkar inte ofta alltså. Mobilen var till och med på laddning i en annan del av rummet, så jag var tvungen att gå upp när den ringde. Smart som jag är går jag upp trycker på snooze och går och lägger mig igen och upprepar sedan detta var tionde minut i över en timme, sömnigt värre.
 
 

Dagens tankar.

Att ha tvättstugan på samma våning endast 10 meter bort är helt otroligt skönt och bekvämt, det känns liksom knappt som om man tvättar.
 
Att tvätta lakan själv är inte kul, speciellt inte när man måste vika gigantiska lakan helt ensam.
 
De senaste veckorna har jag missat tvärbanan precis varenda gång jag ska åka vilket resulterat i att jag gått från gullmars, visst det är bra med extra vardagsmotion men seriöst när ska detta vända? detta är ju sjukt oeffektivt.
 
Att räkna matte bra är något som helt klart en färskvara, om man inte räknat på flera månader känns det som om man börjar på ruta ett igen, det lossnar däremot ganska snabbt sen och då blir det helt plötsligt kul.
 
 
 
 
 

Dansa tills fötterna blöder.

 
Äntligen hemma och nu nyduschad från skolan och dansen, det blev en heldag med först skola 9-16 och sedan dans 17-21.30. Mina fötter är fortfarande mer åt det babylena hållet efter sommaren vilket leder till extremt smärtande trampdynor efter massa dansande barfota, hej köttsåren typ! Måste vänja dem nu vid allt dansande så att de tål lite stryk, dock brukar det ta någon vecka.. Jag får helt enkelt stå ut nu..eller det blir nog att tejpa dem några dagar först så att jag överlever veckan.
Godnatt.
 

De som ber oss att vara tysta kan ligga och dö.

 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0