Början av slutet, slutet av början.

Var på Veronica Maggio i fredags men Maija, Catthis, Klas och Christian!
Hon var bra även denna gång, dock inte lika bra på stjärngalan, men stjärngalan var ju speciell!
Vi åkte även en del karuseller vilket var kul som alltid, insåg även att det kommer vara det sista jag åkte då jag jobbar imorgon vilket är sista dagen vi har öppet för allmänheten. Lite sad måste jag erkänna!

Känner även att säsongen verkligen börjar lida mot sitt slut, jag har endast två arbetspass kvar och hösten börjar komma igång. Visst kan jag erkänna att det ska bli skönt att få rutin på vardagen och få komma igång med dansen helt ordentligt men jag kan inte låta bli att känna mig tom, tom inombords. Hur kommer det bli med alla underbara vänner man träffat? kommer vi ses lika mycket? Som jag och Sofie diskuterade härom dagen, man känner sig som bambi på hal is och det känns lite extra tungt att sommaren är över och hösten börjar smyga sig på. Just vid sådana här stunder gäller det att försöka tänka positivt för det kommer säkert ordna sig och dem man vill hålla kontakten med kommer man även hålla kontakten med tror jag, så det kommer nog bli bra tillslut!

Imorgon är det dags för den sista pubkvällen, och jag tror att den kommer vara rolig som alla andra pubkvällar varit. Så jag ska försöka njuta av det sista som är kvar av denna sommar, för den har helt enkelt vart en riktigt bra sommar!

Förövrigt så ska Maija flytta in hos mig imorgon/måndag! det ska bli spännande att få bo med henne, tänk vad mycket bus vi kan hitta på! Hihi!

Här kommer två otroligt fina bilder på oss! Jag bjuder på detta, hoppas det är ok även för dig Maija, fniss!

 


Sömnlösa nätter!


I natt var det en sådan natt som jag jag verkligen trodde att jag skulle sova jättebra då jag var helt slut efter dansen och höll på att somna när jag satt uppe vid datorn. Men icke.. Nu sitter jag här sömnlös, har sjukt ont i vänster sida av halsen och tror det är därför jag inte kan sova och har ingen strepsils eller liknande. Sedan har jäg även drömt massa konstiga jobbgrejer inatt, inte kul!

nej nu ska jag försöka återgå till sovandet igen, vill ju kunna vara pigg imorgon!


You had me at hello!


Idag har jag först bara tagit det lugnt hemma, pluggat och rensat lådor o garderober. Försöker slänga en del grejer då jag har så sjukt mkt onödigt!

Sedan kl 18 var det dags för dans med Maija, det blev modernt och sedan en balettklass! Älskar verkligen att dansen kommit igång igen dock kände jag mig inte alls i dansform idag.. men men sådana dagar måste man väl också ha!

Nu borde jag egentligen sova men känner mig så pigg som vanligt den här tiden om dygnet så det kommer nog inte gå att sova. Dock borde jag sova med tanke på att jag ska upp runt kl 8 imorgon. Min syster och Lovisa ska nämligen komma till Sthlm imorgon så vi ska ha en heldag på djurgården! Ska bli så mysigt att träffa dem.

Hon är ju bara för söt hon!


Jag saknar dig.

Såg precis klart filmen "jag saknar dig". Måste bara säga att det var riktigt länge sedan jag grät så mycket till en film. Filmen var verkligen jättebra så jag säger bara, se den! Men förbered er på att gråta er igenom den.

Nu ska jag försöka sova, hejhopp!


People always leave!



Jag vet att jag inte borde känna så men just nu känns det så! Känns som om alla vänner sprider ut sig över hela världen/landet och självklart är det underbart att alla är/ska på massa äventyr. Men jag kan inte låta bli att sakna er massor, det blir allt för tomt utan er här! Men en sak som får mig att bli glad är att jag vet att vi kommer ses snart igen.

Uppfattningar!

Igår när vi diskuterade musik på puben fick jag höra av en kille att han trodde att jag var en RNB/hiphop tjej! Ni som känner mig vet att jag är så långt ifrån det man kan vara. Detta får mig att fundera hur folk ser på mig och vad jag visar framåt. Känner att det är många gånger folk har trott saker om mig som inte alls stämmer. Som t.ex. att min kära vän Klas trodde jag gillade Carola och schlager innan vi lärde känna varandra. hallå, va? Schlager och RNB, vad är detta? Sen är det mycket mycket mer, men min fråga är: Är det så att min utsida lyser något annat än vad jag egentligen är? Det gillas inte!

På tal om musik så hittade jag ett fint citat härom dagen, som jag tycker stämmer väldigt bra.


"You know I've got this theory, there are two kinds of people in the world. There are lyric people and music people. You know, the lyrics people tend to be analytical. You know, all about the meaning of the song. They're the ones you see with the CD insert out like 5 minutes after buying it, pouring over the lyrics, interpreting the hell out of everything. Um, then there’s the music people, like Brooke. Who could care less for the lyrics as long as its just got like a good beat and you could dance to it. I don’t know, sometimes it might be easier to be a music girl and not a lyric girl. But since I’m not, let me just say this. Sometimes things find you when you need them to find you, I believe that. And for me its usually song lyrics."



Spellista!

Sitter hemma och försöker göra en perfekt spellista, men aldrig lyckas man och alltid är det någon låt man vill hoppa över! Svårt det där.
Borde kanske plugga nu men göra spellistor, städa, fixa, facebooka, blogga är ju så himlans mkt roligare just nu!
Suck på mig!

Förvövrigt vill jag fly utomlands snart, känner att jag behöver det, i januari kanske? Vore något!


Bra helg!

Har haft en bra helg hittils! Och tror att denna söndag också kommer bli bra!
Först ska jag iväg till min fina syster och vara där hela dagen. Sedan runt kl 20 blir det pubkväll som vanligt.
Anar att det inte kommer vara så mkt folk där men mina fina kommer vara där så då blir det kul.

Hejs!


Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av.

Jag sov otroligt gott i natt i min fina säng! Är så glad.. Äntligen kanske jag kommer börja sova lite bättre om nätterna.
Idag är det jobb som gäller, som jag tidigare sagt! Inte direkt sugen men det är bara 7 timmar så det är nog lugnt. Sedan får vi se vad som händer och fötter!


"Om jag vill så kan jag om ja kan så ska jag."

Summan av kardemumman!

Nu är fredagen precis slut och en ny dag har precis börjat.
Vill slutligen bara berätta att det blev en bra dag!

Fikade med Anna, Lotta, Sofie, Elinor och Björn! Mysigt och vi har alltid massa roliga saker att berätta! Och vi lyckas alltid säga så roliga saker.
Sedan kom papps med min säng, äntligen! Ska bli otroligt skönt att få sova i en bra säng. Han hjälpte mig sedan att handla vilket var underbart, tack fina pappa!

Kl 17 träffade jag Catthis, Blenda m.fl. och vi åt taco på Hellströms, vilket alltid är lika mys!

Runt kl 19 började jag röra mig mot Gröna Lund och The Ark, det var deras sista spelning någonsin ikväll! Sjukt mycket folk, bra var det men vi såg inte mycket! Efter The Ark och Grönis bar det av till Carl-Mikael där vi drack lite. Nu är jag hemma och ska strax sova i min underbara underbara säng! Gud vad jag längtat! Imogron blir det jobb och sedan kanske utgång? Tagg!

Godnatt fina ni!




Hej braiga dag!

Idag kommer det nog bli en bra dag.
Först ska jag fika med fina fina vänner från jobbet, sedan ska pappa komma hem till mig med min säng samt att vi ska åka och handla. Kl 17 Blir det taco på Hellströms med klassisarna och sist men inte minst blir det The Ark på grönan ikväll. Bra dag med underbara vänner!

Sova är överskattat!

Jag och Maija har kommit på en hel del saker idag..
Först och främst: Att sova är överskattat, eller egentligen inte.. Men efter dans i 4,5 timmar så är det nästan omöjligt att sova. Man är så uppe i varv!

Sen sist men inte minst.. Klein technique är bra för vår ADHD/hyperaktivitet så det ska vi försöka ta varje vecka, det är bra för oss, det är bra för oss! Maija och Natti: få inte stresspanik nu, Andas lugnt! haha! Vi är galna och vi kommer bli galnare när vi bor ihop! Wohaa det kommer bli awesome med massa bus!








Torsdagar är bra dagar!

Gick i skolan 10-15, var dock sjukt trött på sista föreläsningen så jag somnade, ops!
Sedan bar det av till ackis där jag mötte upp Maija, vi åt och drack kaffe!
Kl 17 var det dags för dans, Blev floortechnique, modern jazz och Jumps & Turns. Underbart kul, och efter 4,5 timmars dans var vi fortfarande igång, dock aningen hungriga! Hyperaktivitet genom livet säger jag bara!

Längtar tills nästa vecka, då blir det mer dans för oss:)

Bjuder på en fin bild på oss från stjärngalan, Tranzan och Banarne!


Destruktiv blues

Hade skola idag 10-15, sedan har jag dansat med Maija och efter dansen åkte vi och handlade.
Bra dag!
Dock börjar tankarna svira nu när jag är hemma själv och lyssnar på musik!
Det här är inte bra, det här är inte bra för mig!

Imorgon ska jag till skolan igen 10-15, inte alls sugen faktiskt! Vill bara sova ut riktigt ordentligt men så får det inte bli. Sedan kl 17 blir det danselidans igen, vilket jag ser fram emot i alla fall!


Smarta jag!

Lyckades somna tillslut igår runt kl 4. Smart som jag är lyckas jag försova mig idag då..
råkade snooza allt för mkt och vaknar sedan en kvart innan min tvärbana går, jag är allt bra jag!

Lyckades komma till skolan i tid iaf.. Och nu har jag precis kommit hem slängt i mig lite mat och nu ska jag åka och dansa med bästa Maija! Wiho! Efter dansen ska vi handla mat på klippet/daglivs, mys!


Sömn!

Sitter i mitt vardagsrum lyssnar på Melissa Horns nya album som har gått om och om hela kvällen..
Jag kan inte sova inatt.. vet inte riktigt varför. Kanske för att jag sov väldigt länge idag på kryssningen..
Sen är det ganska många tankar som går runt en natt som denna.

Har i alla fall städat och slängt lite grejer i mina lådor. Bra att man gör någon nytta en natt som denna.

Nu ska jag försöka sova igen. Har försökt några gånger men det har inte gått så bra.


Saknaden är stor!

Känner att jag varit rättså dålig på att skriva den senaste tiden, känner inte riktigt att jag har något bra att säga.
Mycket går runt i huvudet men ingenting kommer ut, jag vet inte vad jag känner men man kan säga att jag är förvirrad.

Men en sak som jag insett är att det är väldigt många som jag saknar just nu, känns som om alla är så långt bort.
Amanda och Louise är nere i Halmstad och bor där, Madde har flyttat till Kina vilket är helt galet. Amanda, Anna och Chi är i Västerås. Sofie är i Turkiet på semester och kommer sen i november åka till Australien med Lotta.
Anna åker den 22 sept till någon okänd destination och ska jobba för fritisresor på obestämd tid.
Mamma är på semester i Italien. Pappa och syster bor i Västerås. Andra systern bor här i Sthlm men är inte mammaledig längre och har därför inte alls lika mycket ledighet och tid för sin syster.
Och snart stänger Gröna Lund för denna säsong vilket kommer göra att man kommer träffa alla där mindre, Vad är det som händer? Varför försvinner alla?

Som tur är det vissa som är kvar, och er ska man självklart inte glömma.

Alla fina vänner, oavsett vart ni befinner er: Tack för att ni finns! Vad skulle jag göra utan er?

"kära vänner i ljus och i mörker i växlande väster och öst är ni alltid mitt hopp och min helande tröst, min helande tröst."



Jag blir bättre med tiden om du har tålamod med mig!

Lyssnar på Melissa Horns nya album, underbara låtar som alltid.
Att hon alltid lyckas pricka precis rätt med sina låtar. Hon är allt bra hon!

Håkan Hellström

Vi är inte såna som i slutet får varann.



Underbart bra låt!

Hyperaktivitet genom livet!

Igår var det en ypperligt bra dag med jobb, vilket var så sjukt kul och jag hade massor av energi när jag stod på nyckelpigan. Sedan fick jag sluta lite tidigare så jag hann med dansen på kvällen! Då blev det jumps&turns vilket var riktigt kul och energin behöll sig genom hela klassen också. Även efter klassen så behöll sig dock energin när jag inte riktigt behövde den längre.

Idag kommer det nog också bli en toppenbra dag. Ska först till skolan 13-15 sedan ska jag möta upp Maija och Stålisen och vi ska tagga inför Håkan, som spelar på Grönan ikväll! Är så sjukt tagg, det kommer bli en underbar kväll!

Onsdag!

Idag var det en bra dag! Helt otroligt vad mitt jobb kan få mig att må bra, det är allt bra underbart!
Det var väldigt lite folk i parken idag men de få som var där var väldigt trevliga och snälla, kul att hinna ta sig tid till varje gäst ibland! Fick även en fin blomma, plockad ur Veteranbilarnas egna rabatt, vilket gjorde mig väldigt glad!

En annan sak som gjorde dagen bra var att bästa Maxis mår bättre, han är allt bra han!

För övrigt så saknar jag dansen så otroligt mycket nu, längtar tills nästa vecka då jag äntligen kanske kan sätta igång ordentligt.


..

Jag vet att det är dåligt men ändå gör jag det.. Varför?

Du är den finaste jag vet!

Det finns inget värre att veta att du mår dåligt, vissa kanske kan tycka att jag överdriver när jag blir väldigt ledsen över det men min lilla favoritpojke har fått stå ut med allt för mycket under sina ett och ett halvt år. Jag minns fortfarande rädslan av att du inte skulle klara dig när du var så liten och jag grät av rädslan hur familjen skulle klara sig om du inte skulle orka att vara så stark. Men innerst inne visste jag nog att du var starkast i världen och skulle klara det men rädslan den var stor och du betyder så otroligt mycket. Du kan verkligen få mig att bli glad av att bara le och skratta åt mig, inte så många som har den egenskapen kan jag säga.
Nu kanske många funderar på vem jag pratar om men det är min fina systerson jag pratar om och han har mått lite dåligt de senaste dagarna och jag tycker inte han ska behöva kämpa så här mycket, det är orättvist!
Max, jag älskar dig!


Stjärngalan!

Igår var Stjärngalan, vilket är Gröna Lunds avslutningsfest för personalen.
Det var som kanske tidigare sagt tema djungeldisco och jag och Maija var utklädda till Tranzan (Trazan) och Banarne. Allt var jättefint inrett och perfekt. Efter maten var det prisutdelning och diverse roliga uppträdanden. Sedan var det dags för den hemliga artisten, som var Veronica Maggio! Underbart bra var det och vi stod i mitten och dansade genom hela hennes konsert!

Efter det blev det lite mer drickande och minglande, tappade bort min andra hälft ett antal ggr under kvällen om man säger så. haha! Dock så dog min telefon lite smått under kvällen också, pga fuktskada skulle jag tro. Så var mobillös vilket gjorde det lite svårare att hitta varandra. Runt kl 12 drog vi i alla fall vidare till Victoria där det blev mer dans o galenskaper! Kul kväll med underbara vänner! Känns lite tråkigt att säsongen snart är slut faktiskt, vad man kommer sakna allt och alla!




Perfect for me.

När min syster och Kristoffer gifte sig dansade jag just till den låten med Ron Pope. Otroligt vacker låt måste jag säga. Att dansa på min systers bröllop var något som betydde väldigt mycket för mig och det har nu gjort den låten ännu finare. Fin låt, underbar syster och dans som är en av de bästa sakerna som finns på denna jord. Dansen är det som får mig att må bra när inget annat kan göra det, det är dansen som framhäver mina bra sidor och får mig att känna mig bra och nöjd med livet. Vad vore jag utan dansen?


Jag orkade upp!

Usch kunde inte sova i natt.. Så jag vart lite orolig att jag inte skulle orka ta mig ur sängen i morse. Men det gjorde jag. Så snart bär det av till skolan där jag kommer vara till kl 12, sedan måste jag åka vidare till jobbet.
Längtar tills efter jobbet.. då ska jag sova!


Only you.

Idag när jag var på g hem från jobbet så började only you - Joshua Radin spelas på ipoden och jag insåg just då hur mkt jag älskar den låten, underbart fin och det har jag tyckt sedan 2008 eller när det var jag började lyssna på Joshua, helt otroligt att jag inte tröttnat på den låten än!

Är sjukt trött nu, vet dock inte varför jag är så dålig på att gå och lägga mig om kvällarna. Sov i alla fall otroligt bra i natt, för första gången på väldigt länge. Dock hade jag velat sova bort hela dagen idag vilket jag inte kunde. Längtar tills den dagen när jag kan sova 12 timmar eller mer så att jag verkligen kan få vila ut mig! Sen längtar jag även tills jag får en större säng, rätt storlek på bäddmadrassen och ett normalstort täcke. En 80-säng utan fötter är inget att hurra för om man säger så!

Godnatt!

RSS 2.0