Dålig natt igen.

Blev inge mer sömn i natt än någon annan, vaknade hela tiden och tittade på klockan och hoppades på att det skulle bli morgon. När ska jag få sova igen?
Blir tyvärr ingen skola idag heller, måste försöka vila upp mig, men hur ska jag göra det utan att kunna sova?

Bra avslut på dagen trots allt.

Idag var det dags för första skoldagen på terminen. Jag var väl lite halvtaggad men väldigt nere på grund av mycket annat. Dock blev hurmöret värre under skoldagen så jag bestämde mig för att röra mig därifrån. Träffade fina Lotta för att jag kände att jag inte klarade av att vara själv och vi tog en fika och pratade om allt. Sedan bar det av hemåt och hjälpte till med flytt. Så från och med nu bor jag offeciellt själv för första gången i mitt liv. Till en början kändes det väldigt ensamt och tomt, men det ska nog bli bra detta! Möblerade om lite i lägenheten också för skojs skull.

Runt kl 21 bar det av till slussen för att möta upp Sofie och Elinor. Mötte upp dem och sade hejdå till Sofie som åker iväg till Turkland imorgon på semester. Stötte sedan in i jonathan m.fl. som skulle iväg till Skeppsbar, så jag hakade på dit lite spontant då jag kände att jag inte klarade av att åka hem och vara själv igen. Så på Skeppis blev det några öl och lite fler grönan folk ramlade in, och vips så var jag på bättre humör. Helt otroligt vad lite öl och lite sällis kan göra.

Nu har jag precis kommit hem och ska strax försöka sova. Får se om jag klarar av att ta mig upp till skolan imorgon. Ska försöka, men om jag sover gott i natt kommer jag nog försöka stanna hemma så jag verkligen kan vila upp mig ordentligt så jag kan ta nya tag sedan på torsdag och verkligen känna mig motiverad igen. Känner att jag behöver satsa på mig själv och att jag ska må bra igen.

Imorgon eftermiddag blir det i alla fall Ikea med Kristoffer och Maxen för att köpa tallrikar bl.a. Och sedan dans eller middag hos systeryster.


Sömnproblem?

När man vaknar innan kl 7 på morgonen (då sovit max 3-4 timmar) morgonen efter en utekväll och verkligen inte kan somna om kanske det är dags att börja fundera på ifall man har sömnproblem? Det var längesedan jag sov en hel natt utan att vakna ca 10 ggr och utan att drömma massa konstigheter. Snälla låååt mig få sooova!


Längtar!

Längtar så otroligt mycket till att jag får börja dansa igen.. Dock kommer jag jobba de första veckorna dansen håller på vilket är surt.. Jag som vill börja dansa nu.. Nu, nu, nu!


Egentligen vet jag exakt hur fungerar!

Du är så enkel att ha att göra med att du blir svår att ha att göra med.

Har i alla fall haft en bra kväll med bra vänner, just nu lyssnar jag på massa bra håkan låtar samt Something Corporate - konstantine, förbannat fin låt.

Godnatt


Roliga helg!

Igår var det inflyttningsfest hos Blenda som sagt! Det var mycket kul, blev dock mer trött av vinet än glad och taggad. Så när de andra drog till trädgården åkte både jag och Åsa hem och sov. Men tills dess var det mycket trevligt och det var kul att få träffa alla igen! Ser fram emot en ny termin med tacofredagar allt annat kul.

Just nu sitter jag och väntar på min syster, Kristoffer och Max som ska komma förbi. Vi ska dock umgås utomhus för jag är lite förkyld fortfarande och lilla Maxen är fortfarande känslig för sånt. Min förkylning innebär att jag inte kommer få pussa på honom vilket känns lite tufft. Han som är så söt!

Sen ikväll är det utgång som gäller, jag, Maija och Lotta tror jag och säkert någon mer ska först äta grillbuffé på krejsys idag, sedan ska vi föra lite i parkiparken och sedan blir det utgång.. wiha! tagg! får se till och dricka kaffe idag också så jag inte blir trött.

Nu bjuder jag på en bild på min älskade Maija, som jag alltid hittar på massa bus med! Hon är min lilla finis!


Ledig helg!

Nu är jag ledig lördag och söndag, så himlans skönt!
Ledigheten började med shopping med Maija, hittade en hel del fint. Sen kom vi även på en rolig idé till stjärngalan, vilket är Gröna Lunds avslutningsfest. Det är nämligen tema djungeldisco i år.

Dock missade jag den lilla grejen att systemet stänger kl 15 idag, jag som skulle in och handla. Attans!

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Blenda! Ska bli jättekul att träffa alla klassisar igen.

you'd better watch out, cause i like you. Good things make me vanish and go.


Jag är nog världens rörigaste människa just nu, det mesta är helt upp och ner.
Kan inte tiden bara spolas fram en-två veckor så kanske allt kan vara över och allt kan få kännas bra igen?


..

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav.

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann

Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor.


Inte blir det bättre heller..

Hej hopp!
Hoppades på en bättre natt igår, då jag hade varit ledig och allt.
Men det blev värre, drömde massor och trodde jag var på andra ställen och att folk var i mitt rum.
Sprang även upp ett antal ggr och letade efter tufftuff-tåget som jag trodde jag körde. Skumt!
Nu ska jag försöka sova och jag hoppas på en bättre natt med mindre tuffis, men antar att det blir mer veteranbilarna inatt då det var där jag jobbade idag.

Vi får la se!

Egentligen är sova det bästa som finns men de senaste veckorna är det inte så fint och bra, inte alls faktiskt.

Vad händer med mig?
Jag älskar ju att sova, men varför vill jag inte längre?
Jag drömmer konstigt, sover oroligt och varje natt vaknar jag varje timme och hoppas på att det ska vara morgon så att jag får gå upp. Inte alls likt mig detta. Slå något hårt i huvudet på mig så jag däckar och kan få sova i 10 timmar i sträck.

Nej.. nu ska jag försöka sova! Godnatt


Älskade ledighet!

Skulle jobbat idag men när jag var på g in till jobbet idag ringde dem och frågade om jag ville vara ledig!
Vad underbart tänkte jag och sa genast ja! Jag som ville hitta på massa roliga saker idag.
Så det blev mys med Maija hemma hos mig, med kaffe och kaka. Sedan bar det av till Vitabergsparken och Jonas Gardell och sedan vidare till Gröna Lund och Tove Styrke! Efter det blev det karusellåk och sedan myspromenad!
Bra dag med fina vänner!

Hittils tycker jag att jag jobbat på bra med att hitta på roliga saker fram tills skolan börjar, hoppas det fortsätter så imorgon och resten av veckan också!

På lägenhetsfronten håller det även på att börja ljusna verkar det som, vi håller tummarna och fortsätter hoppas! Snälla låt det inte vara för bra för att vara sant!

Måndag!

Skulle jobbat till 22 idag, men fick sluta tidigare vilket var väldigt skönt!
Så efter jobbet bar det av till Jonathan,  vi käkade och spelade tv-spel. Sjukt skönt att få vila min trasiga rygg lite!
Lite skrattretande dock hur dålig jag var på tv-spel, haha! Får ta och öva lite.

Nu är det dags att sova, ska fixa lite grejer innan jobbet imorgon. Bl.a. så ska jag ge blod, åka ner på stan och posta ett brev. Även imorgon kväll ska jag försöka hitta på något, med Maija kanske?:)


Nu är det en vecka kvar till skolan börjar!

Har haft lite små ångest för att skolan börjar igen om en vecka. Att man ska behöva plugga och läsa massor igen.
Men idag så ansökte jag om csn och kollade det nya schemat för skolan och för första gången på länge kändes det som om det kommer bli kul. Det ska bli kul att träffa klassisarna igen och få mer struktur på vardagen, sen så börjar dansen igen, vilket ska bli underbart!

Men har nu bestämt iaf att jag måste hitta på något kul varje dag tills skolan börjar. Så ska försöka njuta så mkt som möjligt av den sista veckan av sommaren.. Kommer dock jobba varje dag, men efter jobbet kan man ju alltid hitta på något:)


Västerås

Sitter på tåget på väg till västerås nu. Ska bli jättekul att träffa alla där hemma:).

En ny dag!

Ja.. det är precis vad det är.. en ny dag!
Sov länge men dåligt i natt, hade massa drömmar igen, om jobbet och så. Så man kan säga att jag har jobbat hela natten. Men jag känner mig ändå relativt pigg. Nu har jag iaf precis ätit frukost och ska om någon timme kila iväg till jobbet och jobba. Slutar 20.15 sen och då får vi se hur allt blir. Sen på fredag morgon bär det av till Västerås och mina fina fina vänner och min underbara familj.


Ska få träffa den här sötnosen i helgen, längtar!!

Ikväll..

...har jag skrivit en lista på allt jag tycker är jobbigt just nu. I hopp om att kunna släppa det och må lite bättre över hela situationen just nu. Jag vet inte vad jag annars kan göra!

Just my luck!

Igår var jag och Sofie på stan och shoppade!
När vi gick runt på Weekday så började jag fundera på att det kanske var dags att köpa nya cheapmonday jeans då mina börjar bli lite slitna. Sedan tänkte jag äh, de har ju inte gått sönder och det kanske dröjer innan de gör det, så jag skippade helt enkelt jeansköpandet.
Och vad händer idag när jag byter om efter jobbet.. Jo! mina jeans spricker! Vilken tajming.
Så nu blir det åka till Weekday imorgon innan jobbet för att köpa nya jeans. Suck!

Försöker dämpa ångesten med mer ångestframkallande ting!

Uscha! Vad jag är bra på sånt!
Haha, att man lyckas alltså! Men men..
Nu bär det snart av till jobbet, jobbar till 23.20 ikväll så kommer vara lagom trött ikväll!
Vill bara sova nu!!

Maxen..

..Är den absolut bästa pojken jag vet.
Träffade honom och min syster en snabbis idag, följde med till Sickla köpkvarter och Nacka forum.
Det jag ville komma till var i alla fall att han kan verkligen få mig att bli glad när jag är som mest nere.
För när han ler med sitt största leende och skrattar för att han hör min röst när han vaknar.. då kan man inte längre vara ledsen för då känner man sig älskad och uppskattad till tusen.
En bra start på dagen helt enkelt!
Nu hoppas jag på lite bättre väder bara, så man kan hitta på något kul ikväll!

 


Min syster är den finaste jag vet..

Och nu har hon gift sig med underbara Kristoffer!
Bröllopet var så otroligt vackert, allt var perfekt. Jag är så glad att de har hittat varandra.
Ni är bäst!

Bjuder på lite bilder från bröllopet.

 












Melissa Horn - Sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann.


Nervös!

Just nu är jag så sjukt nervös!
Hatar mig själv när jag blir så här nervös.
Det blir nästan sjukligt och jag klarar inte av någonting.
Bah! hoppas det släpper till imorgon bara! Men det finns en risk att nervositeten bara kommer bli större tyvärr.


Bröllop på ingång!

Imorgon är det min fina systers stora dag!
Då kommer hon gå från Petrov till Roupé.
Är så glad för deras skull, att de har hittat varandra.
Ally och Kristoffer är verkligen perfekta för varandra, och om jag någonsin hittar någon som passar mig så bra så ska jag vara väldigt glad. Tror inte det är alla som gör det nämligen.

Så idag har det i alla fall varit fullt upp här hemma, med förberedelser inför imorgon.
Bakat 50 cupcakes, städat, handlat osv. Det är nämligen så att två av våra sysslingar från italien kommer och de ska sova hos mig under helgen! Det kommer bli jättekul att få träffa dem men lite nervöst är det allt, att behöva prata massa italienska osv. hihi.

Jag ska sakna dig imorgon

Jag är aldrig nöjd med något
jag har alltid varit sån
när jag ser mig själv i spegeln
vänder jag mig om

Jag kan sitta flera timmar…

Jag ska sakna dig imorgon
ja du vet hur jag kan bli
så kom och hälsa på om du tar vägen förbi


..


Ekorren!

Var på ett jättemysigt fik på djugården idag med Sofie, Sanna och Daniel!
Riktigt mysigt, bra läge och gott kaffe! Och namnet var ju inte heller fel, ekorren! Jag gillart!


Bjuder på en bild därifrån.


Saknar mina västeråsvänner!

Pratade med Amanda idag i telefon, och då plötsligt blev saknaden så mycket större. Så när vi lagt på blev jag ledsen inombords och bara ville åka till Västerås och träffa alla.
Saknar er så otroligt mycket.
Varför är ni så långt bort för? Ni får ju en att må bra när man känner sig hängig och när man är glad blir man ännu gladare av att vara med er. Ni är helt enkelt underbara!

Tråkigt dock att saknaden blir så mycket större när man pratar med varandra och man inser att man inte kan ses för att man är för långt bort. Det får ju hela grejen med telefonsamtal att bli negativt fastän det egentligen är bra att prata med varandra. Kanske det är därför jag inte ringer vissa gånger när man mår dåligt o behöver någon. För att då få erkänna för någon hur man mår via telefon och sedan inse att man inte kan träffa denne och prata igenom det för att den är för långt bort gör för ont. För då inser man att man saknar något annat också och blir ledsen över det med.

Oj det där blev långt, men vet inte om ni förstår vad jag menar men tror nog att det är precis så det är, lite svårt att förklara, men men..

Bah!

Idé torka som få! Snälla någon hjälp mig!
Just nu känner jag att jag inte är på humör!
Hoppas på att jag blir gladare efter att jag varit ute lite.
Ska nämligen fika med Sofie, Sanna och Daniel kl 17!
Innan det bär det av till monki för att köpa en plånbok.

Nu har jag 4 intensiva dagar framför mig.
Kommer vara mycket men väldigt kul!
För min vackra syster ska ju gifta sig, och jag ska vara tärna!
Har typ aldrig varit på ett bröllop och har alltid drömt om att få vara tärna på ett bröllop!
Så det kommer bli underbart!

P.s. Ibland önskar jag att jag hade superkrafter, typ kunde flyga! hur underbart vore inte det? :) haha!


Finaste vänner!

Nyligen hemkommen från en riktigt fin kväll med mina fina vänner Maija och Alexander.
Det blev vin och massa mysprat och skojs!
Älskar verkligen sådana här kvällar, när man kan prata om allt och inget.






Skattjakt!

Jaa! Det är sjukt kuul! hihi.

Håller på och städar lägenheten just nu, vilket inte riktigt är lika kul!
sen så fixar jag o trixar med lite annat!

Skulle vara kul att hitta på något ikväll, men får se om det hinns med!
Ska få träffa min fina fina vän Sofie imorgon i alla fall, det ska bli mys!

Krams


Inatt ställde jag mig upp i sängen!

Var lite orolig att jag skulle drömma massor om jobbet i natt, som alla andra nätter.
Men så blev det icke, vilket var skönt. Det känns som om drömmarna har börjat lugna ner sig lite.
Dock ställde jag mig upp i sängen (i sömnen) inatt för att jag trodde det var insekter i sängen. Sjukt läskigt, hade ju kunnat ramla och slagit mig. Inte jättestabilt att stå i en säng sovandes.
Hur ska jag klara mig när jag bor helt själv sen?

Nu är det dags att baka cupcakes, ska göra 40 muffins nu! wiha:D
Sen blir det solning och sedan bär det av till Junibacken med systeryster för att lämna lite grejer inför bröllopet.

De flygande grisarna!

Japp precis så heter en karusell på Gröna Lund, haha!
Nejdå! skoja bara. Jag är lite för övertrött nu, Flygande elefanterna heter den ju förstås!

Fick ett rastschema med plasma på idag, för att dem hade skrivit fel på internet att Dia Plasma skulle uppträda på lilla scenen ikväll, men det var ju Dia Psalma som skulle det. haha. Långsökt men kul:D haha!



Han får alla andras söthet att blekna bort!

Jobbade idag 11.45-22!
Flöt på ganska bra idag och kände mig piggare än för några dagar sedan.
Dock var det endel otrevliga gäster i parken, jag fick en rejäl utskällning och en vän blev spottad på! Hur beter sig folk egentligen?
Men annars var folk snälla idag och söta barn förstås! Dem kan göra en så glad verkligen!

Nu är jag ledig tom söndag, och på lördag ska min fina fina syster gifta sig!
Så vi har massor att göra innan dess! Ska bli så kul!

Pöss

Min första dag som rastis!

Imorgon/idag är min första dag som rastis, ska bli jättekul och kommer vara väldigt varierande, wiiho!
Hoppas dock jag inte kommer vara allt för trött!
Nu ska jag försöka sova!

Godnatt!


RSS 2.0