Londres

Efter 4 timmars sömn, resfeber och packningsångest är jag nu på väg till praktiken som en packåsna. Så om ca 7-8 timmar börjar min lilla semester, underbart ska det bli och tänka sig jag klarade mig igenom mördardagarna. Jag klarar nog mer än vad jag tror helt enkelt.


I know you have a heavy heart.

Du har en förmåga att nå mig och påverka mitt humör utan att ens försöka. Detta leder nu till att jag inte kan sluta tänka på hur du har det, du förtjänar ju det bästa och jag vill att du ska må bra men jag är rädd att det inte är helt och hållet så i detta nu. Fast det värsta av allt är nog att jag inte kan göra ett skit åt det, för vi är inte vänner, vi har nog aldrig riktigt varit det.

Sockersött.


Paus.

Sjukt dålig uppdatering från mig, jag haft fullt upp de senaste dagarna och nu är det bara två hektiska dagar kvar sedan blir det Västerås och sedan London med Amanda, det ska bli så underbart.
Har precis kommit hem från praktiken och nu tittar jag på vad jag vill se i London. Någon som har något bra tips?
Borde egentligen börja med tentan innan jag åker, men det får jag ta lite senare. Först blir det att börja packa.

I love London!

Dessa dagar är rent utsagt kaotiska. Åker hemifrån tidigt, tidigt på morgonen och kommer hem allt för sent på kvällen. Står och lagar matlåda kl 23.30 om kvällarna och sover typ 5 h per natt. Idag är det praktik och sedan dans hela kvällen till 22 och imorgon dubbelpass på praktiken. Lördag, söndag och måndag praktik och jobb. Borde egentligen inte klaga, jag gör det ju för att få åka till London på tisdag men just nu vill jag bara att dagarna ska gå, så att jag kan bli klar med praktiken och få åka till London med Amanda för det ska ju bli fantastiskt!


Måndag morgon

Dessa mornar, alltid lika jobbiga. Längtan till sommaren är obeskrivlig just nu och skoltröttheten är enorm. Tacka vet jag Melissa Horns album live på cirkus, den får mig att ta mig framåt.


Honey bee


Type one.

Igår läste jag ett blogginlägg om att det finns två olika sorters människor och du är så typ ett, jag säger bara det.

Pinninen

Vårkänslorna regnade sakta bort under helgen och jag passade då på att pröva mina nya glassformar för att höja stämmningen ett snäpp. Det blev glass på grekisk yoghurt med hallon och kokos. Sen prövade jag även att doppa den i mörk choklad, en bra idé av mig själv må jag säga.

Löp sigvard löp

Jag hade ett svagt minne av att jag en natt innan jag skulle somna gjorde en springlista, vad jag inte mindes var att jag döpt den till något så fint som "löp Sigvard löp". Hur tänkte jag där liksom? Ibland kan jag seriöst bli rädd för mig själv och min fina tankeverksamhet i halvsovande tillstånd.


.


Watch out

Hittade en av pappas gamla klockor när jag var hemma över påsk, me like.


Springer i ösregn.

Visst, jag må vara galen men nu tänker jag bege mig ut på en springtur i spöregnet. Älskar känslan av att springa ute i spöregn i alla fall när man inte behöver tänka på att vara fin resten av dagen. Nu beger jag mig ut i ösregnet i springkläder, hoppas bara inte telefonen blir vattenskadad. Hörs senare när jag förmodligen är genomblöt.

Hej du kära magkatarr!

Jag önskar att jag kunde säga att jag saknat dig...

Tar mig vatten över huvudet.

Känner att jag tagit mig lite vatten över huvudet. Vet inte hur jag tänkte riktigt när jag bestämde att jag skulle hinna med skolan (heltid) som jag nu har praktik på (7.30-16) , jobb på Espresso House på helgerna, diverse utbildningar inför ännu en Gröna Lund säsong samt att jag dansar vardagskvällarna. Inte nog med detta så tänkte jag försöka åka till Rom med Amanda och Louise första helgen i Maj. Det jobbiga är dock att allt ska ske samma dagar, krockar hit och krockar dit typ. Sen så får vi ju heller inte glömma att jag förmodligen ska opereras någon gång i maj och därmed kommer vara oduglig ett antal dagar. Kul liv!

Sleep tight

Inga ord kan beskriva hur trött jag är just nu. Praktiken tar död på mig, inte direkt fysiskt men psykisk vilket resulterar även i total fysisk utmattning. Hade tänkt gå ut och springa idag, med tanke på att det gick så bra igår men jag orkade inte lyfta benen efter att jag kom hem.. Så det får bli av imorgon i stället. Imorgon är sista dagen på praktiken denna vecka (underbart) dock blir det jobb hela helgen. Fy vad jag längtar tills att jag är ledig, känns som evigheter kvar.

Nej ni, nu blir det bok och sedan sova. Sov gott


La famiglia


En av mina bästa.

Hon är en av anledningarna till att jag saknar Västerås extra mycket en dag som denna.
Här kommer lite bilder på hur vi spenderade helgen.


Om sanningen ska fram

Jag hatar redan denna dag och då har jag enbart varit vaken lite mer än timme. Att först glömma sl-kortet och behöva vända för att hämta det och sedan hoppa på fel buss, ja det är så typiskt mig. Jag som inte ens ville till praktiken från första början. Nu vill jag verkligen inte. Snälla gör så att klockan blir fyra snabbt.


Inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar er.


Dagens citat.


Stabilt


Grejen med förseningar

Mitt hat till förseningar är minst sagt enorm en dag som denna, när man redan har bråttom och allt. En positiv sak är i alla fall att man får tid till att köpa en kaffe och en tidning samt njuta av kaffet en stund. Men ack så skönt det vore om jag bara fick sitta på tåget med min kaffe och tidning i stället.

Nu ska jag fortsätta dricka min kaffe och fundera vad dessa förseningar kan bero på.


Studentpub

Kom på att jag inte lagt upp bilderna från när vi var på klinik bar på KI pub. Här kommer lite bilder.


Fragile

Idag var det en helt vanlig dag, jag såg fram emot dansen supermycket och kände mig pigg i kroppen och knoppen. Dock när klassen börjar var huvudet inte alls där jag ville, stegen blev bara fel och allt såg hemskt ut fast jag egentligen gjorde som vanligt. Huvudet och kroppen ville inte samma sak helt enkelt. En blick från läraren som jag ser upp mest till av alla, sedan mumlar han något retsamt (så typiskt honom) och jag var direkt på botten och kände mig sämst i hela världen. Helt otroligt att man är så skör när det gäller saker man älskar. För när man ger hela sitt hjärta och sin själ dag in och dag ut så det blir nästan omöjligt att inte vara skör ibland och känna sig sämst på denna jord fast man innerst inne vet att det inte riktigt är så.


Smile my friend



Find the strength


A soulmate thing


Sjuåringen

Jag vet att jag förmodligen beter mig som en sjuåring men jag kan inte rå för det. Efter undersökningen idag sa de nämligen att jag inte fick träna idag. Jag blev självklart småtjurig, jag hade ju verkligen sett fram emot att det var måndag och äntligen dans igen. Så jag tänkte i alla fall, ähe strunt samma. Jag kan väl träna i alla fall, råkade nämna det för mor min som sur och då blev även papps och systeryster sura och sa att jag var omogen om jag gick och tränade i alla fall. Att jag tydligen inte var rolig att umgås med om jag betedde mig som en sjuåring och inte tog hand om mig själv. Så då gav de mig dåligt samvete och nu sitter jag här och har inte åkt till dansen bara för att jag inte vill göra dem besvikna. Vissa vet verkligen hur de ska få mig att inte göra något som jag inte borde, skuldkänslornas förmåga alltså. Dock sitter jag här nu allmänt tjurig på mig själv och tänker på hur mycket jag vill stå där i danssalen nu men icke sa nicke. Får bli dans imorgon i stället, dock är det inte alls lika roliga klasser imorgon. Ja ja ska försöka fokusera på annat kul nu. Skriver lite senare, då jag förmodligen är en gladare Natti.

Kompartment syndrom

Undersökningen idag gick bra, tanken var att jag i 10 min skulle utföra en övning för att de då skulle mäta mitt tryck i muskeln. Efter 3 min hade jag redan visat kraftigt ökat tryck så slapp fortsätta med övningarna. Så nu är det konstaterat att jag har kompartment syndrom och förmodligen blir det operation. Svårt att säga vad jag tycker om det, det är skönt att det nu är fastställt men samtidigt jobbigt att veta att det att jag har operation och grejer framför mig. Jaja. Får se hur jag gör med dansen ikväll, man bör tydligen inte träna samma dag som undersökningen men jag vill ju så gärna.


Kul med fest.

Helgen börjar lida mot sitt slut nu och imorgon är det ny praktik som gäller men innan det blir det tryckmätning i mina underbensmuskler. Ska tydligen vara ganska smärtsamt, de ska nämligen sticka nålar och stoppa in någon slang i min muskel. Scary säger jag men jag hoppas på att det kommer gå bra och att jag kommer kunna dansa på kvällen sen, har saknat dansen under helgen även om det blev en hel den dansande hos Hanna igår men det är inte rikitgt samma sak. Hanna hade i alla fall födelsedagsfest igår, kul med fest säger jag och Maija och det blev det.

RSS 2.0