Freak

Jag föddes som en känslosam person, precis som min mor men jag fick min fars tystlåtenhet vilket gör att jag inte alltid kan få ut det jag känner. Det kan gå så långt att jag ofta inte ens vet vad jag känner eller vad som går runt i mitt huvud.


Mitt hjärta.

http://www.5678.se/dans-blogg/natalie-petrov/and-those-who-were-dancing-were-thought-to-be-insane-by-those-who-could-not-hear-the-music/

The xx

You leave with the tide and I can't stop you leaving.


Oct. 22, 2012

Jag fick precis en känsla och en längtan att jag måste åka utomlands snart, till London, Paris eller varför inte Köpenhamn och Maija. Vill bara åka nu, nu var det tre månader sedan sist jag var utomlands. Det är helt enkelt för länge sedan.


.

Från monkitidningen.


Grönt är inte alls skönt

Jag bytte tandborste idag, ifall ni undrar liksom. Mitt stora problem att jag köpte ett två-pack sist med en rosa och en grön tandborste i, den rosa är nu använd och nu var det dags att ta fram den gröna men jag vill inte ha någon ful jäkla grön tandborste, jag vill ha en fin färg. Dumma! Måste nog köpa en ny i en fin färg, detta håller inte.


Dagens irritation.

Jag kanske är dum och oförstående men jäklar vad jag kan bli trött på människor ibland. Snälla ta det lilla lugna och var inte så himla intensiv och stressig. Man kvävs ju för sjutton. Lilla du, låt allt ta sin tid, bara för att man når målet snabbt genom att stressa sig igenom allt blir det inte bra, låt allt ta sin lilla tid i stället och gör det fullt ut.

Ambulans.

Hade galet roligt på ambulansen igår, är glad att jag gick, mådde ju såpass bra ändå. Nu är det snart dags för dag 2 på ambulansen, vi får se vad denna dag har att erbjuda.

Halsfluss

Börjar få ont i halsen igen, insåg igår att jag aldrig bytte tandborste efter min misstänkta halsfluss och nu är exakt samma smärta tillbaka i halsen. Snälla låt det inte vara det som är tillbaka.

heartbeats.

Jag såg honom idag, vi går av/på vid samma hållplats han och jag. Han var precis som jag tänkt mig med blont långt hår i toffs, mustasch, snygg, snälla ögon och så åkte han longboard också. Tråkigt bara att vi inte känner varandra ett enda dugg.


Humanity.

Jag tänker på mänskligheten en hel del, på hur vi ter oss och hur stort vårt beroende av att ha andra i vår närhet är. Jag tänker på hur egoistisk människovarelsen egentligen är, jag mår dåligt när jag tänker på det, hur självcentrerade vi alla är. Självcentreringen har nog sina förklaringar, att man alltid tänker utifrån sig själv och sina egna erfarenheter, för det är ju det du vet och har kunskap om. Dock gillar jag inte egoismen inom oss, den skrämmer mig och får mig att inte vilja öppna mig fullt ut, för den andra parten kommer alltid tänka på sig själv i första hand och om denna var tvungen att välja mellan sig eller dig skulle den alltid välja sig själv, det är så vår natur och djuriska instinkt är. Trots detta fortsätter jag tro på mänskligheten och att det finns guldstjälar ute i världen som har det lilla extra och faktiskt helt naturligt bryr sig om andra.

George Balanchine

"Att skapa en perfekt dansare är som att skapa en perfekt orkidé."

Det lilla hjärtat pulserar än.


Fredagskväll

Min fredagskväll består av mängder av te samt yoghurt, då jag enbart klarar av flytande föda i stort sett. Fast föda gör för ont i halsen, det känns som världens sår i halsen. Febern är i alla fall borta för tillfället, skönt men ibland vore det bra att ha feber, då blir man utslagen och orkar inte göra någonting annat än vila och ligga still. Nu vill jag däremot göra saker, är rastlös, önskar att jag hade fått dansat eller gått ut och socialiserat mig för detta är segt och tråkigt.
 

Långa nätter

Nätterna blir som längst när man verkligen vill och behöver sova, är man dessutom sjuk blir de ännu snäppet längre. Vill att klockan ska bli "dags att gå upp" men det går trögt, har vaknat minst 5 gånger sedan jag lyckades somna halv elva. Jag fryser och vänster hals smärtar, detta är inte alls kul och jag känner att jag är allt för klagig just nu, måste hitta tillbaka till positiviteten, den som brukar finnas där, för det hade faktiskt kunna vara värre. Nu är det dags att göra ett sovförsök igen, gnatt!

Här kommer bilder på saker som skulle få mig att må bättre.


Fever.

Jag blir alltid så här, får feber när jag är stressad och sover för lite. Bara jag får sova ut kommer febern försvinna men jag är inte trött, inte alls. Jag borde ju vara det. Det börjar tjuta i öronen nu, jag tror febern börjar bli värre. Nu går jag och lägger mig för kl 5 ska jag upp. Gnatt.


Ögonryck.

Det rycker i mitt öga nu, det brukar göra så när jag är trött. Mitt hjärta slår fort, jag känner mig nervös. Jag tror jag är i upp i varv och stressad, stressad över att jag måste sova för att orka praktiken imorgon men jag är inte trött nu, dumma mig!

The man with the biggest heart I know.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var rädd varje dag, rädd för det du inom någon månad ska utföra. Till en början blev jag arg på dig när du sa "vi får se om det blir någon operation, jag ska ju inte bergsklättra så varför skulle jag behöva det?". Jag förklarade då argt för dig att "så klart du ska opereras, är du galen?", jag inser nu hur oförstående jag var, du var ju bara rädd. Nu däremot känner jag mig så dum, det är nu jag som är rädd och jag som önskar att du inte behövde genomföra detta som komma skall. Min förebild, min fina pappa, ditt hjärta i någon annans händer. Det gör ont i mig när jag tänker på det och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tänker på det varje dag och är så himlans rädd för att något ska gå snett. Ja, jag vet det är sådana operationer säkert sker dagligen men de har faktiskt aldrig hållt precis ditt hjärta i sina händer och ditt hjärta ja det är unikt. Ett liv utan dig är inget liv, så snälla låt inget dåligt få hända för du är mannen med det största och finaste hjärtat jag någonsin mött. Jag älskar dig.
 

The one who got away.

Jag drömde om dig härom natten, det var längesedan sist. Ganska sjukt ändå att personer man inte tänkt på på så länge kommer upp i ens drömmar, som om de finns i tankarna omedvetet. Det var cirka 1 år sedan jag såg dig nu. Jag visste inte att det var den sista gången jag skulle se dig och det är nog en av anledningarna till varför du fortfarande ens finns i mina drömmar, det gjorde liksom smått ont och om jag hade vetat hade jag kanske sagt något sånt där avslutande och bra innan vi skiljdes åt för du var faktiskt en himla fin människa och det borde finnas fler som du på denna jord.
 

lilla dansbloggen

http://www.5678.se/dans-blogg/natalie-petrov/autumn-leaves/

Ja.. vad mer kan jag säga, det är så tankegångarna går just nu.

 
 

sleepyhead

Jag var supertrött hela dagen igår och i morse när jag vaknade efter 10 h sömn var jag ännu tröttare. Nu sitter jag i soffan och borde plugga men jag är så trött så att jag nästan somnar, jag kan knappt hålla ögonen öppna. Kanske borde ta tag i kaffebryggandet om denna dag ska kunna komma igång någon gång.


RSS 2.0