Färgning

Hejs! Håller på att färga håret nu, ska bli spännande att se hur det blir. Det är ganska kul det där med färgning, det lyckas nämligen aldrig bli som man tror det ska bli. Antingen blir det för mörkt, fläckigt eller för ljust. ska bli kul att se hur det blir denna gång:) hihi. tanken är iaf att det ska bli yttepytte lite mörkare än vad jag hade innnan.

Nu är det dags att tvätta ur färgen och se resultatet:)

Tribute!

Hej Hopp!
 Har inte hunnit skriva så mkt här, har nämligen fullt upp med föreställningen Tribute, Michael Jackson. Det är iaf jätte kul och jag blir så himla energisk. Har maximal energi efter föreställningen och skulle kunna köra en till efteråt, iaf i hjärnan :D. Vi har så kul tillsammans också, vi A1:are. Woha! Kalle ska t.ex. baka till lördag, hur sött som helst! :D tråkigt att det är slut på lördag dock:( Lyckades inte lägga in nå bilder från föreställningarna, de var nämligen förstora och raw filer. Min kamera mixar lite mellan jpeg och raw tydligen. Me dont like that! 


Koreograferar

Nu sitter jag hemma och försöker hitta en låt till den nya dansen jag ska lära ut imorgon på min danslektion med mina små elever. kan inte riktigt bestämma mig, har ni någon idé? snälla hjälp mig:P Funderar på Party in the USA, 3 med britney eller manboy.

Vad tycker ni? Något annat förslag kanske? :D

Scenbygge!

Idag har vi hjälp till med att bygga scenen till tribute! Är dock jätte trött. Men nu ska vi iväg till HM och kika lite. sen blir det att kolla på säng o sen dans!

Sen ska jag få träffa mina söta vänner, det var ett tag sen faktiskt!
HEJS

Salem al fakir

Ledsen att jag inte uppdaterat på länge, men har haft rätt så mkt att göra. I helgen var jag ut med damerna, lika kul som alltid:D sen jobbade jag och kollade på mello. Fortfarande riktigt upprörd över att Salem inte vann. Hur kunde Anna vinna? Alla hoppades ju på Salem, eller? jaja, i mina ögon var han iaf bäst! och varje gång jag hör hennes låt blir jag upprörd! jobbigt, innan hon vann tyckte jag faktiskt hennes låt var rätt så söt!

Idag har jag haft fullt upp med jobb, sytt bxor för hela slanten. nu är 8 klara, bara 4 kvar. kanske lägger upp någon bild imorgon på hur fina dem blev! woha!

Nu ska jag byta lakan i sängen och sedan lägga mig i sången och kolla på underbara OTH, det var ett tag sen!
Kraam

Michael Jackson

Hej Hopp!
Är sjukt trött just nu, har varit en tuff dag idag. den började med att jag klippte ut typ till 12 par byxor jag ska sy till vår Michael Jackson föreställning. Jätte jobbigt faktiskt att behöva sitta på golvet och nåla mallen ihop med tyget och klippa 24 ggr:P dock inte klar än. hann bara med hälften typ. gosh!

Sedan runt 16.20, vilket var alldeles försent började jag sminka mig och fixa håret inför genomdraget som skulle börja kl 17. blev sådär och åkte inte förrens kl 17 men kom typ i tid iaf som tur är, genomdrag och sådant inför föreställningar blir alltid försenat har jag märkt efter några år, hehe.
Sen var det iaf genomdrag av föreställningen Tribute! vi körde igenom den 2 ggr. och det är slitsamt kan man sga, speciellt när vi ca kör varannan dans och så ska man hinna byta om emellan:P Men riktigt roligt är det! :D
Men som sagt nu är jag TRÖTT! fast ska ändå ta tag i byxorna och fortsätta klippa ut lite tyger tyvärr.

Sen så var det lite sad att jag inte kunde umgås med mina vänner idag:( dem var och mös hemma hos stålis ikväll.
Men imorgon ska vi iaf ut:) hihi!
KRAM!

Nyårsbilder!






Den här bjuder jag på;)

Faboulösa Max!


Tisdag!

Hejsan!

Den här dagen vart inte riktigt som väntat, skulle egentligen gått upp vid 8.30 och åkt till jobbet och jobbat till 13 men vi var visst alldeles för trötta så vi somnade om och vaknade vid 11 och jag jobbade sedan hemifrån till kl 13 då jag åkte iväg till amanda för mys med vännerna. Jag var dock väldigt trött och hade konstant ont i magen (tråkveckan) så var inte allt för pigg, men det var mys iaf med spicy och GLASS :) Glass får en verkligen att må bättre:) Vid 18 tiden åkte jag hem för att sedan åka mot dansen, träning inför Michael Jackson föreställningen 22-27 mars:) Det ska bli kul!

Nu sitter jag hemma, har precis duschat och kollar lite på DH. på tal om dusch så är mitt nya schampoo helt underbart! Syoss, håret blir perfekt! Snart ska jag även försöka ladda upp lite nyårsbilder några månader för sent!

Kram

Disagreement


Nu är det så att jag och Thomas har ett litet disagreement, så skulle behöva lite hjälp :)

Säger man

As life passing by

 eller

As life is passing by?

Eller funkar båda alternativen kanske?


Cornetto

Blev inge hälla eller bak idag, blev ist Cornetto med damerna, lika trevligt som alltid.
Men dock så vill man ju att alla ska mår bra, tråkigt när det händer dumma saker i livet.
Men vi klarar oss alltid, vi fixar det tillsammans.

Just nu sitter jag iaf hemma och väntar på T som ska komma hem när som. Mys!


God morgon

Vaknade rätt sent idag, klockan hann bli ungefär 12.30 innan jag tog tag i dagen och steg upp ur sängen.
Om man säger så la jag mig inte riktigt runt tolv tiden tyvärr.

Jag vet inte riktigt hur denna dag ser ut men blir som sagt kanske hälla och kanske bak m.m.
Sen kommer ju min söta pojke hem idag, han har vart i Oslo över helgen. På något vis känns det alltid lite pirrigt när man har varit ifrån varandra några dar. Vet inte riktigt vad det beror på, kanske är det för att man inte setts på ett tag och på så vis glömt bort lite hur det är. iaf, ska bli mys att han kommer hem och lite pirr i magen har jag allt, hihi.

Nu ska jag äta frulle, smoothie och sedan hoppa in i duschen!


Hemma igen.

Nu har jag kommit hem från Maijas place, var där och såg mello. Trist att alla vi ville skulle gå vidare i första delen åkte ut, helt sjukt! hur kunde  liksom Orsas spelmän gå vidare. jaja, lite söta var dem då men ändå, inget som skulle kunna lyckas i eurovison.

Nu ligger jag iaf hemma i min säng och lyssnar på musik o försöker fixa designen lite, men det går inte så bra kan man ju säga.

Imorgon blir det nog hälla med A och L och kanske filmmys sen. Sen ska jag försöka hinna baka något, typ kladdis men får se om det hinns.

Nu snart ska jag sussa, God natt!


Lördag

Hej!
Nu har jag äntligen skaffat blogg, tog ett tag om man säger så.
Skulle behöva lite finare design men teknisk som jag är förstår jag inte riktigt hur detta fungerar.
Så Amanda lite hjälp med designen skulle inte skada om du får lite tid över:)

Idag har jag iaf vart på stan med amanda o lollan, det var mys!
Ikväll blir det mello med maija förmodligen och sen får vi se vad som händer:)
Men nu blir det nog gossip girl eller någon annan bra serie!

Hejs :) 



RSS 2.0