Ramlar runt!

Nu är min iPhone äntligen helt fungerande, aktiverade nämligen simkortet nu ikväll. Här kommer lite bilder jag har tagit under helgen bl.a. På utsikten från vår balle!

Puss


Uppis!

Bloggar från telen nu för första gången, jag har nämligen äntligen fått min lilla bebis! Jag vart helt otroligt glad när jag fick sms om att jag kunde hämta den på posten idag så att jag till och med småsprang dit.

Imorgon bär det av till Uppsala med mina klasskompisar, ska bli galet kul! Så ja..nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon. God natt!


Hopeless


Saknad?

Jag gick bakom en som liknade dig idag och jag skulle ljuga om jag inte sa att en del av mig önskade att det var du.


Hot chocolate!



Är sjukt sugen på varm choklad just nu, men det ska jag inte dricka nu för Maija säger att jag måste gå och sova men jag vill inte sova.. ARGh!!

Därborta?



På plattan har de skrivit massa såna här texter på marken, väldigt fint tycker jag!

Två av mina Coolaste vänner!





Ni är kul!


Innan jag dör.

Håller på att fila på en lista på saker jag måste göra innan jag dör. Den innehåller massor av olika ting, både små saker men även långa resor och sådant. Tänkte sedan försöka beta av allt och planera mitt liv och vad jag vill göra snart så man inte ligger där på dödsbädden när man är gammal (om jag blir gammal) och ångrar sakerna man inte gjorde, det vore dumt! Det är nämligen en sak som jag har ångest och är rädd över, att jag när jag blir gammal ska ångra sakerna jag inte gjorde. Vem vet kanske kommer min lista upp här om någon dag.

 





 


Inhale, exhale

Jag måste vara sämst på att blogga, det går inte så bra med det där Stockholmsinlägget helt enkelt. Men jag lovar Catthis, Klas oxh ni andra.. det kommer inom en snar framtid.

Förövrigt blir det Uppsala i helgen, vi ska på gasque alla klassisar! Kommer bli galet kul!


Jag saknar dig mindre och mindre.

Önskar att jag kunde säga så. Visst jag kan säga att vissa dagar stämmer det ganska bra men andra dagar, då stämmer det inte alls. Fan!




Kanske är det dags för mig själv att erkänna.. Du betydde mer än vad jag någonsin vågade erkänna.


Arga natten!

Varning, här kan det komma ett rättså argt inlägg men känner att jag behöver skriva av mig här i natten.

En sak i livet som jag verkligen avskyr är när folk försöker bestämma över mig och inte litar på mig. Det är tråkigt och jag känner mig låst. Det finns inget värre än när folk försöker bestämma över en, hallå jag är en egen individ med en egen vilja och en till sak som gör mig sjukt irriterad är när folk inte litar på mig, jag vet faktiskt vad jag håller på med. Skräll!

Kuljul förövrigt att jag ska upp kl 6 och här sitter jag och har inte alls lust att sova. Snälla säg inte att mina sömnproblem är på g tillbaka, då dör jag.

hejs!


Höstlöv!

Hösten är här på riktigt nu. Min praktik har börjat så jag har lite smått fullt upp nuförtiden.
Praktiken är jättebra men gillar dock inte att gå upp kl 5 på morgonen när det är kolsvart ute och kallt. Man känner sig smått ensam på denna jord när man går till tvärbanan och det är tomt och kallt på gatorna. Idag har jag däremot kvällspass på praktiken vilket innebär att jag slutar 21.30 vi får se hur det kommer vara, har hört att det är mycket lugnare på kvällarna.

Nu måste jag och Maija ner till tvättis igen, vi håller på att tvätta och det är tråkigt. Sen är det dags att åka till praktiken. Ha det bra så länge!

p.s. Vad ska an hitta på i helgen? något tips?

puss

Ett helt år..

.. ja, nu har ett helt år gått sedan jag flyttade från Västerås och mina föräldrar hit till Stockholm. I söndags var det exakt ett år sedan, den 16 oktober. Jag har tänkt att skriva ett litet inlägg någon dag om hur det har varit och saker jag insett de senaste veckorna som verkligen fått mig att inse att det här nu börjar kännas som hemma för mig. Inlägget kommer inom kort, måste fundera lite bara och så har jag lite mycket grejer för mig just nu! Fullspäckad vecka om man säger så!


Life.



Dance like no one is watching!

I fredags var det dags för utgång! En gammal vän var på besök så jag och Maija drog med dem ut på äventyr.
Blev först skeppis för att träffa lite jobbarkompisar där, sedan bar det snabbt av till Debaser medis där vi dansade hela natten, helt underbart! Det var nämligen jättelite folk och det var inte direkt den musiken vi älskar att dansa till men jag och Maija hade rätta inställningen, körde järnet och gjorde kvällen till en toppenkväll, i alla fall för oss.

Igår blev det somna till film, äta taco och sedan tagga igen för en trevlig kväll som slutade ganska tidigt.

..och idag har jag och Maija ätit tacos till frukost, gjort hemmagjord glass i glassmaskinen, försökt göra maränger. Nu ska jag snart iväg och träffa den enda pojken som kan göra mig helt lycklig, Max! Sen kommer jag självklart få träffa resten av min kära familj, mys.


Skadad!

Nu är jag trött på att vara skadad! Så nu har jag bestämt mig, imorgon när jag vaknar ska jag vara helt bra och kunna dansa hur mycket jag vill. Så det så!

..Och kroppen! Om du inte är helt bra då kommer jag bli jäkligt arg! och det vill du inte att jag ska bli!

Sju sorger.

Den 23 september var jag och några vänner och såg på Veronica Maggio på grönan och en speciell sak jag minns från den konserten är just när hon sjöng denna låt "Sju sorger". Jag minns hur hon förklarade bakgrunden på låten och att det handlade om en saknad vän som hon trodde att hon såg på en tågstation men att hon inte vågade gå fram och hälsa för att det var så länge sedan de var vänner. När hon berättade detta och sedan sjöng låten insåg jag just vad den handlade om, jag hade nämligen aldrig riktigt förstått eller funderat över vad låten handlade om.

Under tiden hon sjöng började jag sväva iväg och tänka på en saknad vän till mig som det var allt för länge sedan jag såg. Jag måste bara berätta att jag saknar dig än och tycker att det är synd att vi inte lyckades hålla kontakten, du var ju så bra! Nu vet jag inte om jag känner dig längre men det känns som om du är densamma och jag vill bara säga att jag önskar att vi var närmre än vad vi är. Ta hand om dig!



Festerås.

Även denna helg bar det av till Västerås. Så i fredags när jag nästan var klar med hemtentan packade jag min väska och tog tåget. När jag kom fram väntade mamma och pappa med middag, så det middag och lite idoltittande innan jag åkte ner på stan för att träffa Lars.

På lördagen firade Italien 150 år så det blev stan med familjen där det var massa italienare och lite festligheter. Bl.a. Eddie Oliva upträdde, kan bara säga vilken fantastisk man, otroligt rolig och han fick mig att skratta en hel del.

På kvällen sedan firade vi Oscar som hade fyllt år hemma hos fina Stålis och sedan blev det utgång på bmb. En rolig utgång och träffade en mycket saknad vän.

Sedan idag söndag blev det frukost hos syster och hennes familj och sist men inte minst en fika med en annan mycket saknad vän.

Nu är jag tillbaka i sthlm igen och har precis sett "Friends with benefits" med fina Maijsis.

Nu borde jag sova men är inte trött alls, som vanligt. Imorgon ska jag till sjukgymnasten på morgonen. Hoppas på att hon inte säger att jag inte får dansa, då dör jag.. för jag måste få dansa imorgon! Abstinens!!


En själ som vill dansa i en trasig kropp!

Jag har ett tag haft ont i mina benhinnor till och från men det var något jag inte orkade ta tag i riktigt. Sedan har jag även haft rätt så mycket problem med krampande fötter under dansen som jag också försökt ignorera. Men i måndags blev båda värre och i tisdags när jag dansade gick det knappt alls. Mina fötter krampade massor och hålfötterna svullnade. Och nu gör det till och med ont i benhinnorna när jag bara går vanligt.

Det här känns inte alls kul nu när jag väl kommit igång med dansen ordentligt. Förmodligen har mina ben och fötter sagt ifrån nu för att jag började att dansa intensivt direkt vilket slet på kroppen.

Idag har jag i alla fall jobbat på att kurera hela mig och hoppas på att bli bra snart. Har även försökt få tag på en sjukgymnast men det var svårare än vad jag trodde. Helt omöjligt nästan! Ska fortsätta försöka imorgon och hoppas på att kunna få en tid hos någon imorgon. Jag måste bli bra så att jag får dansa!

Så nu vill i alla fall min själ dansa mer än någonsin men min kropp kan inte vilket ger mig lite smått ångest. Jag önskar att jag kunde vakna upp imorgon och att min kropp mådde helt bra men det kommer nog inte hända. Sad säger jag bara! Så typsikt mig!


Bra helg med en saknad fin vän!

I fredags morgon åkte jag till hornsgatan för att träffa min fina vän Amanda och äta frulle. Hon var nämligen på en snabb visit här i Sthlm, hon bor ju i Halmstad nu. Var otroligt mys att få träffa henne och vi åt frulle på Rival med hennes kusin Fanny. Mysigt och vi satt på uteserveringen och mös, helt underbart en varm höstmorgon! Sedan kikade vi lite snabbt på stan och så. På kvällen åkte jag hem till systra min på myskväll.

Sen igår, söndag åkte jag till västerås för att få träffa amanda igen, så vi kikade lite på stan och åt spicy med amanda och anna på kvällen. Kändes skönt att få catcha up lite med alla! Mina vänner är otroligt bra!

..och idag har jag gått på stan med min mor, handlat på ikea, klippt av mig en stor del av mitt hår samt åkt tåg tillbaka till sthlm.

nej.. nu får jag skärpa mig.. jag måste verkligen sova nu! Godnatt!

Bjuder på denna bara för att det påminner mig om en väldigt bra tid med min fina Amanda!


Säg ingenting till mig.

Sitter hemma med Maija och lyssnar på säg ingenting till mig med Melissa Horn. Helt otroligt att alla hennes låtar kan vara bra. Vi har precis upptäckt att hon ska ha extrakonserter vilket vi blev jätteglada över men nu var det visst slutsålt.. Suck!

Ikväll har vi danselidansat och sedan sett på something borrowed, förbannat fin film! Dock får man lite hjärtvärk av att se så fina filmer, där de tillslut får varandra och lever lyckliga i alla sina dagar.

Imorgon blir det skola, massa massa plugg (för att jag verkligen måste) samt massa massa dans! och för att jag ska orka allt detta ska det drickas massa massa kaffe! Sedan borde jag tvätta också!


Sista dagen på Gröna Lund!

Imorgon är det min sista dag på Gröna Lund! Det känns helt sjukt faktiskt, kommer bli så tomt när säsongen tar slut och karusellerna ska sova för vintern. Men en sak vet jag och det är att jag hoppas att jag kommer jobba där nästa sommar igen, för det har varit en toppensommar med massa roligheter!

Imorgon efter jobbet är det dags för en sista pub, bartömmning på Krejsys och det kommer bli great! Så nu måste jag försöka sova så jag orkar upp imorgon, så vi kan få en toppenbra sista dag på Gröna Lund för i år.

Dålig uppdatering!

Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera nu, jag vet! Har dock inte känt att jag haft något att skriva och inte alls känt mig på humör! Mestadels har min vecka gått ut på att hjälpa Maija att flytta in, vara i skolan samt att jag dansat en hel del. Är främst så otroligt glad att jag kommit igång med dansen ordentligt nu. Dock får man så jäkla ont i kroppen när man börjar så intensivt, mina ben värker, känns som om musklerna är överarbetade och inte får plats typ. haha, jag vet det låter sjukt! Men mina benhinnor gör ont också! Men jag kan inte låta bli att säga, jag älskar det och jag kan inte klaga för nu när jag har ont så vet jag att jag jobbat på bra och är ett steg närmre min vanliga dansform samt ett steg närmre att bli en bättre dansare.

Slutsatsen blir alltså, jag älskar att dansa och allting därtill; smärtan, hyperaktiviteten, sliten och allt!

RSS 2.0