Shopping!

Idag fick jag ett mail om att jag vunnit 1000 kr på H&M, Blev jätteglad när jag såg det.
Var nämligen men och tävlade på Visas hemsida, man kan vara med om man har betalat med sitt Visa-kort.
Har inte kunnat shoppa så mycket på sedan jag blev student, pengarna räcker inte alls långt tyvärr och jag som älskar att shoppa! Så denna vinst piggade verkligen upp mig!

Har till och med kollat på en klänning på H&M:s hemsida väldigt länge som jag verkligen velat ha, men sedan tog den slut på internet och har inte hittat den i butik. Men lyckligtvis så fanns den där igen idag! Och så hittade jag ännu en klänning jag skulle vilja ha, dock är den helt slutsåld, får hoppas att den dyker upp igen.
Klänningarna är dem som visas här nedanför.





Har äntligen köpt vinterskor idag också:)

Lägenheten

Här kommer en bild från lägenheten, tog lite tid, hihi:)
Fler bilder kommer snart!


Grekland -09


Fredagskväll

Hej! Nu har helgen äntligen börjat, dock blev det inte så mycket av denna fredagskväll. Skulle egentligen gått ut med Thomas och hans vänner men jag hade ingen vidare lust så det blev att stanna hemma och ta det lugnt i stället.

Kollade först på idol vilket var jätte spännande, Olle var jätte bra som vanligt men fick hänga löst, vilket var hemskt! Han har ju aldrig hängt löst förut, inte vad jag minns i alla fall. Sedan dess har jag bara suttit här och letat efter foton som jag vill framkalla på datorn. Svårt att bara hitta några, vill framkalla massor och det finns massor med bilder som är dåliga. Men nu har jag fått ihop en liten samling i alla fall, nu ska jag bara klippa vissa o.s.v.

Godnatt mina vänner!

Shoppingmys med syster och Max!

Äntligen är tentorna avklarade, så skönt! Hade ju som tidigare sagt två tentor igår. Jättedåligt att ha två tentor samma dag jag vet, och det var tufft. Man orkade inte riktigt med den sista, jag var redan så slut i huvudet, men det fick gå! Efter det så åkte jag hem och fixade mig och sen bar det av KI-galan i globen. Karolinska firar nämligen 200 år i år. Så det var lite uppträdande och sånt. Kul kväll!

Nu ska jag snart iväg och shoppa lite på Chilli, och förhoppningsvis lite kläder också. Jag, sis och Max ska iväg till Sickla köpcentrum. Alltid underbart att umgås med dem två. Dock skulle dem kommit hit för 40 minuter sedan:P hehe. Segisar är de!

Men nu ska jag göra mig klar för att gå.
Vi hörs!


Lovisa och Max!



Mina två favoriter leker :)

Maximilian "Tullis" Carl Matteo Roupé




Myspys med min favorit pojke! :)

Google Translate

Hej! jag har tenta ångest så det heter duga. Jag har två tentor på torsdag och det gör mig stressad, vet inte vilken jag ska plugga till och när, Vet heller inte vilken jag borde plugga mer till och så. Tacka vet man google translate iaf, har nämligen en bok på engelska som vi ska läsa 6 kapitel i till tentan. Usch!

Snart är det DH och Cougar Town iaf, så då ska jag ta en paus och titta på det och äta ett granatäpple, har blivit lite av en tradition på tisdagskvällarna. Sjukt gott faktiskt!

Hejs!

Dans!

Hej!
Det går nog inte riktigt att beskriva hur mycket jag saknar dansen just nu, det är som ett stort hål i mitt hjärta, kan inte bara någon hämta mig och släpa med mig till en danssal nu, snälla?

Dansen har funnits där i hela mitt liv sedan jag var 3 år och de senaste åren minst 4 ggr i veckan, och sen helt plötsligt försvann den ur mitt liv. Det var inte riktigt väntat heller att jag inte skulle dansa på så här länge. Jag hade tänkt mig att jag skulle dansa här i Stockholm men det blev problem med lägenhet och jag var tvungen att pendla vilket resulterade i att jag inte hann med dansen.

Häromdagen drömde jag också att jag var så ledsen och att jag saknade dansen så otroligt mycket, sen plötsligt ur ingenstans kom min kära gamla danslärare Catharina och räddade mig och bar mig till danssalen och så fick jag vara med på en lektion och då blev allt bra igen. Önskar att det hade vart sant. Saknar allt som har med dansen att göra, mina underbara lärare och dansvänner!









RSS 2.0