Gröna lundare 24 timmar om dygnet!

På audition till Gröna Lund minns jag att en tjej som jobbade på rekryteringen där sa till oss, att oavsett om man är på jobbet eller ej så lever man och andas Gröna Lund. Jag kommer också ihåg att jag inte riktigt förstod vad hon menade! Jag kunde inte förstå hur det skulle kännas! Hur kan man göra det tänkte jag?

Men nu förstår jag precis vad hon menar och det är underbart! Gröna Lund är runt mig mycket och sprider stor glädje vilket är toppen!
Dock är det även med under sömnen, vilket oftast är lite komiskt men i längden lite läskigt! Innan jag började på Grönan hade jag aldrig gått i sömnen, dock pratade jag ofta i sömnen men det var mest kul!
Men nu minsann, nu har jag pratat som en galning i sömnen, trott att jag varit på jobbet, tänkt att jag inte får sova, gått i sömnen och nu sist har jag smsat i sömnen! Vilket nog är det sjuksaste av allt! Riktigt pinsamt också:P haha! Det roliga är att även smset går att koppla till jobbet. och jag hade nästan stavat helt rätt! Galet är det och tur att man inte skrev något mer allvarligt än det man gjorde kan man säga!

frihet, frihet, frihet!

Jag kan ofta känna att jag behöver min frihet och min egentid, det är något jag är i stort behov av!
Just nu känner jag att jag hittat en bra balans i mitt liv och det känns väldigt bra!
Hoppas bara detta fortsätter kännas rätt och att jag inte blir rädd för ensamheten! Den där ensamheten kan nämligen vara rättså läskig ibland! Den kan skrämma mig riktigt rejält och få mig att känna mig ensammast på hela jorden!

Men iaf, så tror jag att detta kommer bli en toppensommar, gillar mitt jobb, gillar mina vänner och gillar staden jag bor i! Nu finns det bara lite småsaker som måste styras upp sen blir det perfa!

En annan sak som får allt att kännas ännu bättre är att jag på söndag åker till Malta med mina underbara Västerås älsklingar, ska bli sjukt roligt:D Så nu är det dags att börja förbereda och packa inför resan! wehoo!

Sen en tid tillbaka!


Sen en tid tillbaka har jag varit trött
att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann.





RSS 2.0