Hopplöst förälskad.

Jag är så hopplöst förälskad i dansen just nu, i danssalen, att bara få stå där en hel kväll och att se dagen gå till kväll där ute men jag själv är kvar i samma danssal. Jag älskar pappas för stora strumpor som jag dansar runt i och mina underbart sköna (men kanske inte så fina) danskläder. Jag gillar hur svetten rinner och att jag bara känner hur energin flödar igenom mig när man står där och kämpar. Detta är för sjuttsingen det bästa jag vet, här vill jag stanna i resten av mitt liv.

KI-festenhesten

Har massor framför mig de kommande veckorna. Dock leder det mest till att jag nu sitter och planerar och funderar hur jag ska klara mig igenom det på det bästa sätt. det resulterar i att jag endast sitter och planerar framtiden i stället för att leva i nuet. Jag måste skärpa mig och lära mig att ta en dag i taget annars kommer detta aldrig att fungera ju.

Så från och med slutar jag tänka på den kommande veckan och tänker på denna som ska bli så bra möjligt. Nu har jag precis dansat, haft min favoritklass på hela veckan. Dock psykar han mig så totalt så att jag inte vet vad jag håller på med men jag fortsätter att tänka att det är för något bra, jag blir starkare av det.

Nu blir det studentpub a la KI! Så med festmusik i öronen åker jag åt fel håll (så typsikt mig) men förhoppninsvis kommer jag fram någon gång.

Nu ska jag byta tunnelbana, wiho! Hoppas på rätt spår denna gång. Önska mig lycka till!


Lögstrupen

Lögstrup sade: "Varje relation är en maktrelation" och jag skulle inte kunna beskriva det bättre själv, för det är ju så sant, så sant!
Han sade även att varje människa har en inneboende känsla för vad som är rätt och fel. Jag funderar över om dessa rätt och fel varierar från person till person, då kanske inte rätt för mig är rätt för dig och då må det ju bli tokigt ibland. Knas.
Notis till mig själv:
Sluta blogga om det du pluggar och fokusera på pluggandet i stället.

Små knoppar

Termometern hemma visade 14 grader idag. När jag kom hem från skolan var det en man som sopade bort gruset från gatorna och träden i luma har börjat få knoppar. Solen lyser just nu och det känns till och med varmt med vårjacka . Detta känns nästan för bra för att vara sant.

Nu är jag i alla fall på g till ackis för att ha balett. Första tisdagsklassen jag tar detta år, har haft tisdagar som vilodagar men nu känner jag att kroppen är redo för även ett pass på tisdagar. Efter dansen blir det fika med marie på café 60. Det ska bli mysigt, länge sedan vi sågs nu.


.


Dreamcatcher

Denna vecka består av hemmaplugg och massa dans, nätterna består av drömmar om allt och inget. Har en period då jag drömmer så sjukt mycket. Jag frågar mig själv om det tyder på att jag är stressad och kanske är det så. Jag känner att jag kommer in i dansen mer och mer, vilker känns så underbart. Dock blir benen sämre av det men jag försöker ignorera smärtan och försämringen i hopp om att ska försvinna. Dessutom har jag haft två olika danslärare som på en vecka haft koreografier som handlar om mardrömmar som om de visste om alla drömmar jag haft den senaste tiden, lite kusligt.

Godnatt

Ikeasöndag

Idag blev det hjälpa syster och hennes familj att flytta. Så denna dag har mesta delen spenderats i Maxens rum som vart min uppgift att organisera. Roligaste uppgiften om jag får säga så. Sedan blev det även en trip till ikea vilket jag inte tackar nej till. Man hittar alltid något så det blev lite diverse shopping där. Sedan får jag inte glömma att det vart finfina våfflor hos systra min till middag, våffeldagen till ära.

shake it off

Var sjukt irriterad ett tag under dagen idag, ursäktar ni som fick lyssna på mig då. Grejen var den att allt bara gick fel och vad jag än försökte med så misslyckades jag i stort sett. Det lugnade i alla fall ned sig när jag lyckades få tag på en jacka tillslut, så att jag i alla fall fick något gjort på stan, där jag spenderade ca 5 h av min fredag med massor av andra männsikor. Jag säger bara, nästa gång jag får för mig att gå på stan en fredag eftermiddag: förbjud mig. Jag är inte gjord för att gå i butiker och trängas bland folk. Hatar det.
Så nästa vecka blir det ner för att kika lite i butiker en förmiddag, när det är lite lugnare i butikerna om man säger så.
Nu ska jag snart vara jätterolig och gå och sova denna löningsfredag, jobbar imorgon och är galet trött.

Seriöst.

Just nu är jag irriterad. Dumma praktikplats och dumma jacka som Jag ville ha.. som försvann på bara 10 min. Nu måste jag åter på jakt efter den perfekta jackan.. Jag som precis hittat den..

Snälla någon säg något som gör mig lite gladare denna fredag, jag som var så glad nyss.


A beautiful mind

Idag är det fredag, fredag, fredag. och jag är glad, glad, glad.
Dock har jag tråkig skoluppgift som måste skrivas innan jag kan ta helg på riktigt. Jag ska nämligen skriva en uppgift på filmen "A beautiful mind". Dock gör inte det jättefina vädret ute mig mer taggad på denna uppgift, men det är väl bara att köra på helt enkelt så jag blir klar någon gång och då får gå ut i solen.
Nej nu börjar jag på riktigt. Hörs.

En gnutta hjärtvärk

Aj, aj nu gör det en smått ont i det lilla hjärtat. Nu försöker jag dock koppla bort det, inte värt att ödsla någon energi på dumma tankar.

Godnatt. Hoppas på mindre mardrömmar i natt, drömt allt för mycket de senaste dagarna.


Ledighet

Idag vart det en bra dag, jag har varit hos sjukgymnasten, storstädat, haft möte med chefen ang sommaren samt dans hela kvällen. Att det är mycket varmare och ljusare om dagarna gör så att man får så mycket mer energi vilket är alldeles underbart. Känner också att jag börjar hitta tillbaka och komma igång på dansen vilket känns underbart skönt må jag säga, älskar verkligen den känslan.

Imorgon blir det tvättning, plugg, lite shopping och så på kvälla blir det häng med maijs. Blir nog en bra dag det också helt enkelt.


Lilla lördagen

Nu är jag på g till dansen, helt sjukt taggad. Känns som om jag har massor av energi, får hoppas att det håller sig hela vägen bara. Efter dansen blir det middag med vänner på mongolisk restaurang, det gillas otroligt. Bra lillördag och ingen skola torsdag eller fredag vilket gör att allt känns extra bra.

P.s. Älskar detta väder och denna värme som har hittat hit till Stockholm, snälla låt det vara våren som kommit hit för att stanna. Det vore ju alldeles underbart.


Silly.


.

Sen när inga sorger finns kvar vad blir vi då lyckligare av?

Pomegranate

Sitter på en seg föreläsning. Är sugen på granatäpple, vilket var sjukt länge sedan jag åt. Ska nog ta och köpa mig ett snart. De sägs ju även ger lycka eller tur eller något och det är ju aldrig fel.


Maija, Maija, maijs

I går när jag kom hem från skolan berättade min kära vän att jag tydligen pratat i sömnen.
Jag blev genast lite fundersam över vad jag kan ha sagt.
Det visade sig att jag hade ropat på henne genom att först ropa Maija flera gånger och sedan maijs ett antal. Det kan inte vara lätt att sova i samma rum som mig alltså.

Förövrigt har jag nu börjat drömma massa om nätterna, kan du snälla sluta besöka mina drömmar?
Sen tror jag också ofta att jag är någon annanstans än i sängen och att jag inte får somna. Kanske låter skumt men har en tendens att få så när jag är stressad, vilket jag då förmodligen är nu? Enligt mina drömmar i alla fall..


Klipp och klister

Att börja pyssla med diverse bilder sent om kvällen borde inte vara tillåtet, detta kommer resultera i dödstrött Natti i skolan och diverse sovande på föreläsningarna imorgon, som om jag inte sov tillräckligt på föreläsningen idag..


Godnatt.
P.s. Nu längtar jag till kaffet imorgon bitti, ska bli galet gott!


Håltimme

Inte okej att man får håltimme direkt när man kommer till skolan för att föreläsaren bestämmer sig för att inte komma. Det resulterar i trötta och rastlösa studenter.


Västerås

Det blev inte så mycket bilder i helgen tyvärr. Men här kommer några.


Impossible

Stay out of love until you're ready, stay out of it 'cause it scares you
You'll still find your love outside the public library.
Your love is impossible.
Fin låt, mera sånt åt folket. Tips uppskattas.

Sjöstadsponny

Vad skulle jag göra utan dig i sjöstaden älskade ponny?

 


Finhelg.

I helgen var jag i Västerås, därav den dåliga uppdateringen. Alltid fullspäckat schema när man är hemma över helgen, massor man vill hinna med. Amanda kom hem från Indien i torsdags och Louise var hemma från halmstad över helgen, en extra fin helg kan man säga. Detta gör att det känns extra tufft med måndag och skola.

Sitter på tråkig föreläsning nu sen ikväll blir det i alla fall dans.


Dance, dance, dance.

Jag har kommit på att jag vill skriva ett inlägg om det jag älskar att göra mer än något annat, att dansa. Jag är dock rädd att jag inte kommer lyckas få fram känslan jag har inom mig på text, jag är rädd att det kommer verka som att jag älskar det mindre än vad jag gör men jag ska nog göra ett försök någon dag. För känslan jag kände i danssalen idag var oslagbar och känslan jag känner nu är oslagbar. Det får mig att tänka över vad jag egentligen borde göra med mitt liv, för att få stå där dag ut och dag in skulle vara det bästa som finns.


Jag och alla andra.

Ibland händer det att jag bara blir trött på alla människor runt omkring mig på tunnelbanan och undrar vad dem egentligen tänker med. Men det slog mig precis att det kanske jag som är felet. För hur stor chans är det att alla utom jag beter sig konstigt? Jag får nog ta och skärpa mig helt enkelt och inte stressa upp mig för småsaker.


död säl.

Har varit helt död i kroppen idag. Har ingen energi. Dock överskottsenergin i hjärnan p.g.a. tentan. Blir alltid smått galen när jag sitter still hela dagarna och skriver. Nu blir det i alla fall att åka till dansen, hoppas på att kroppen kommer igång lite.
P.s. Klas bara för att du kommenterar sådär så kommer jag nu blogga ännu mer, inte mitt fel att du går in på min blogg 10 ggr per dag. haha.
Förövrigt blev torkade ananasbitarna sjukligt goda, men himlans tid tog det att göra dem.

Dum hemtenta.

Håller på och skriver på min dumma tenta, är rätt så trött på den nu kan man säga.
Vill bara bli klar men det går segt nu, känns som om jag missat massa som man måste ha med.
Har ingen ork nu, vill bara ut i solen (trots att det är kallt idag) Längtar massor till helgen, då jag är ledig och ska få träffa mina fina damer i Västerås, i helgen samlas vi nästan alla äntligen. Amanda kommer hem från Indien och Vietnam och Louise kommer hem från Halmstad. Dock åker Ståhlan till gbg men henne får jag träffa på söndag i sthlm i alla fall, mys.
Nej nu ska jag återgå till mitt dumma patientfall som inte riktigt vill det jag vill så att jag i alla fall kan få åka och dansa ikväll.
På återseende mina vänner.

Projekt torka ananas

Efter ca 5 h i ugnen säger ananasen godnatt och projektet får fortsätta imorgon, tog nämligen lite längre tid än väntat.

Så.. Godnatt!


Projekt torkad ananas

Ikväll har jag och Maija försökt torka ananas. Vi började med att stycka den lite smått, det vart ananas rester överallt.


smshistoria

Medans min kära far precis lärt sig skicka sms med sin nya Iphone.
Avancerar sig min kära mor ett snäpp och börjar blanda svenska och engelska i sina sms.

Hemtentatime

Denna vecka är det hemtenta som gäller. Ska försöka göra så mycket som möjligt i början på veckan då jag tänkte åka till Västerås torsdag kväll och måste bli klar innan dess.


Mina änglar.

Mina systrar har de finaste barnen i världen, för mig i alla fall. Inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar de små busfröna.


I just can't say it.

Om det bara var så enkelt och att man kunde se in i framtiden en liten gnutta.

Söndag 11 mars

Allt känns bättre nu, det är jobb som gäller idag. Just nu äter jag frulle, lyssnar på musik och taggar allmänt för att jobba. Måste göra det så roligt som jag brukar, vara glad, bli mer och mer glad, använda energin till att vara så effektiv som möjligt. Det blir en god cirkel då och det blir så himlans kul, måste bara komma in i den. Med lite mer kaffe så är jag nog igång.
Efteråt kanske det blir att träffa T, men vi får se!

Monetas, soldi, cash.

I morse kände jag mig inte alls bra, jag funderade på ifall jag ens skulle klara mig till jobbet men jag tog mina krafter jag hade kvar och tog mig till jobbet i alla fall trots denna enorma sten som det känns som om jag går och bär på. Väl på jobbet blev det bättre, men inte bra kan jag lova. Usch och fy, försöker tänka positivt och så och det går åt rätt håll. Har i kväll i alla fall använt mina energi till att planera ut min kost, ska bli expert på det och äta massor som är bra. Hälsofreak here i come typ. Om jag inte klarar det vet jag inte vad jag gör.
Längtar i alla fall tills dansen på måndag, dock längtar jag mindre till hemtentan jag måste börja skriva då. Kluvet kan man säga.
Känner mig inte direkt sugen att jobba imorgon heller men men, what to do, det är bara att ta sig igenom det och tänka pengar, monetas, cash, soldi och så vidare.
P.s. ursäkta de deppiga uppdateringarna på senaste tiden, jag lovar det kommer bli bättre :)

I do believe in magic.


Stage 2.

För någon dag sedan skrev jag att det känns bättre nu, nu när jag ser allt klarare och vet grunden.
Jag vill nog ta tillbaks det, det känns som jag till viss del förträngde det. Visst, det är skönt att nu har tagit tag i det och att jag nu vet grunden i det hela. Men nu med all fakta så känns allt så himlans mycket jobbigare, det gör ont i mig av att tänka på det och det gör ont i mig när jag oroar mig. Varför kan inte allt bara få vara bra? Tror detta (oron) är ett steg i bearbetningsprocessen, känner att jag på något vis börjar förstå vad det till viss del innebär och så. Ibland önskar man bara att man kunde få se in i framtiden för att se att allt kommer bli bra så att man kan sluta orora sig och släppa tankarna en fredagkväll som denna.
Grejen är den var att jag inte trodde det gjorde mig något, att det bara var skönt med ett konstaterande men det var jobbigare än jag anade, skit också nu skulle jag behöva en kram.

13 minuter

Har man blivit bortskämd när man blir irriterad av att man måste vänta på tvärbanan i 13 min?

Jag skulle säga att det är en definitionsfråga.


Its spåring.

Hur kul är vi inte? Tidsfördriv så det heter duga.


När alla bitar faller på plats.

Nu ser jag allt så himlans klart och förstår knappt hur jag inte kunde se det innan, men i och för sig.. hur kan man se något man inte ens vet något om? Smart Natti. Summan av kardemumman, det känns bättre nu.


7 Mars

Dagen som jag inte trodde jag skulle klara mig igenom när jag vaknade och bara ville sova vidare är snart slut. Har dock en grej kvar att slutföra helt, att plugga till redovisningen imorgon men känner ingen direkt ork till det faktiskt.
Idag har jag i alla fall:
- Pluggat med Catthis och Blenda
- Serviceutbildning med EH.
- Kikat i lite butiker och köpte en tröja åt Amanda då hon är i Indien och gottar sig och hade en aning svårt att ta sig hit för att köpa den.
- Dansat modern jazz.
Nu är jag äntligen hemma och har duschat och ätit. NU återstår pluggandet.
Här är tröjan jag köpte till Amanda. Jag blev lite smått kär i tröjan jag också. Får njuta av den på avstånd i stället helt enkelt, höhö.
Nej skärpning nu, nu är det dags att återgå till pluggandet inför morgondagen. Återkommer imorgon när det känns lugnare i hjärnan.

500 days of summer.

Kära sommar, inga ord kan ens beskriva hur mycket jag vill ha och behöver dig nu. Snälla kom hit, nu, snart.


Räven raskar över.. Götgatan?

Maija och jag kikade i butiker på götis, plötsligt utbrister Maija: en räv! Och så sant så sant där traskade en räv över gatan, smala ben hade den också.. Jag som trodde de var fridlysta men inte på götis inte.


Vansinnets vansinne.

Vissa människor alltså. De gör mig så frustrerad. Hur kan jag låta er gå mig på nerverna så? Jag förstår inte, ni är dryga! Sluta håll på. Låt mig va, nu!

Viljan att bli någonting större.

Försöker effektivisera mitt liv, skriver listor, planerar dagar och förbereder frukosten kvällen innan. Allt för att hinna och orka med så mycket som möjligt. Rädsla finns dock där, rädslan att jag inte kommer orka leva så effektivt i flera månader med skola, Espresso House, Grönan och dans. Men det är bara att kämpa, kämpa och kämpa. Nu kör vi!

Öl och cosmo.


Med klara ögon i natten.

Min helg har börjat bra. Den började imorse med att jag fick mail från Gröna Lund om anställningserbjudande och schema och jag fick det jag önskade så det känns bra. Ser faktiskt fram emot en till sommar på grönan nu även om det känns som om man nyss var där. Förmiddagen spenderades sedan ute i solen, blev springtur och långpromenad. Efterråt svängde jag förbi och handlade massa god frukt för att öka på vårkänslorna lite.

Kl 16 träffade jag i alla fall mina klasskompisar på Hellströms för fredagstacon. Mysigt att träffa dem igen, så länge sedan sist. Efter det gick vi hem till Catthis och mös till det med drinkar, öl och kaffe. En efter en trillade bort och tillslut var det bara jag, Catthis och Hannah kvar, så det blev massa mysprat om livet.
Runt halv två var det dags att traska hem så jag gick längst götgatan och granskade alla fulla männsikor. Uscha, det ser så patetiskt ut, helt otroligt att man inte ser det med samma ögon när man själv är ute. Den nyktra synen får en seriöst att inte vilja gå ut.

Vårens första dag

Livet är allt bra ibland. Denna vecka började utvilad och nyligen hemkommen från spat, jag fixade massor hela dagen, våren har äntligen tittat fram denna vecka med fina soliga dagar, i tisdags fick jag reda på att jag klarade tentan, en ortoped har gett mig en diagnos på mina vader och jag ska äntligen bli kallad till undersökning och sist men inte minst så var det sista dagen på praktiken idag så nu är även den avklarad.Nu är det dags för helg och jag hoppas på att det blir en riktigt bra en.



RSS 2.0