Last day

Beger mig till Gröna Lund, sista dagen på jobbet idag sedan blir det ledighet för hela slanten. Italien vann matchen igår också, vilket gör mig ännu mera glad och sist man absolut inte minst nu är det bara en vecka sen är jag Italien och har det bättre än bäst. Wiho!


MIdsommar

 
 
Glad midsommar på er.

Regniga regnet.

Regnet öser ned just nu och jag har precis ätit min frulle. Om ca 30 min ska jag bege mig till jobbet mitt, mindre kul i ett väder som detta. Ena benet gjorde skitont igår efter jobbet, det gör mig sur för jag vill bara bli bra nu. Jag tänker tankar om jag kanske egentligen inte borde jobba än, men hur kan jag skippa att jobba när jag bara har två veckor kvar av det roliga?
Helt otroligt vad jag kommer sakna det.

Hemstaden

Då denna natt tydligen också bestämt sig för att vara sömnlös passar jag på att blogga. Imorgon ska jag upp halv sex för att bege mig till huvudstaden igen. Här kommer iaf mina dagar i bilder.


6 juni

Sjukskriven och glad beger jag mig till Västerås igen för återhämtning och diverse umgänge med familj och vänner. Resan till Italien i juli är nu bokad och om ca 3 veckor ska jag börja flytta in mina grejer i nya lägenheten. Otålig som jag är vill jag redan börja packa inför flytt och resan, hihi. Men det får vänta några dagar, till nästa vecka i alla fall.


Wake me up

Sjukskrivningen fortsätter veckan ut, ringde jobbet och pratade med dem och det blir nog bäst så. Man vill ju inte att det ska bli värre bara för att man går till jobbet för tidigt. Så nu består veckan av ännu mer ledighet, jag som redan är maximalt rastlös. Det botas i alla fall med en trip till Västerås igen, umgås med lite vänner och gå till kusinens student, ungefär så mycket jag klarar av i dagsläget. Om det bara hade varit fint väder så man hade kunnat sola, men icke sa nicke.
Men vet ni vad, jag tycker ni ska lyssna på Ed Sheeran – Wake Me Up , Sjukligt söt!

tränatränatränatränaträna

Inga ord kan beskriva hur mycket jag vill träna just nu, jag vill bara få ut den denna energi från min arma kropp.

Carlos R photography

Har äntligen hittat fotografen som tagit min favoritbild här nedan.
Jag hittade dessutom en hel del andra bilder som jag gillade.

Sömnlösa nätter

Man kan tycka att jag är bortskämd men jag har nästan aldrig problem med att sova och vanligtvis somnar jag inom bara någon minut när jag lägger mig i sängen . Kanske blir det därför extra jobbigt för mig när jag inte somnar på direkten och måste ligga och vända och vrida på mig i en timme. Jag blir så galet rastlös och vill direkt gå upp och göra något i stället.

Kul att jag ska upp om mindre än 5 h och här ligger jag klarvaken. Jag har en teori på varför jag inte kan sova, nämligen att jag inte tränat på länge nu och bara vilar om dagarna, dvs jag gör inte av med tillräckligt med energi för att kunna sova nu.

Nu ska jag försöka sova igen annars blir det boken! På återseende:)


RSS 2.0