Crema di caffe


Italia

Allt för länge sedan jag skrev här, befinner mig just nu i Italien och har upptäckt att det finns wi-fi längs hela stranden. Mina dagar här består i stort sett av springa till och från stranden, sol och bad, umgås med familj samt äta glass. Inte helt fel må jag säga. Dock är fortfarande min ena fot svullen efter operationen, ser ut som en elefantfot eller tjockisfot, hur fint som helst! Maha.


Hejdå Gröna Lund

I fredags jobbade jag sista dagen på Gröna Lund och igår var min avslutningspub. Jag var otroligt peppad och det blev en sjukt rolig kväll. Mina fina vänner hade köpt tårta. De är så himlans söta. Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite synd att jag bestämde mig för att sluta, igår när jag åkte Elefanterna och tänkte på hur roligt det var att jobba där ville jag bara springa upp på artistservice och riva de jäkla papprena, men gjort är gjort så vad ska man göra, det blir bäst så här.

Feber al la resa!

Resfebern smyger sig sakta in samtidigt som längtan är enorm. Vill bara att det ska bli onsdag kväll så att det är dags att åka men samtigt känner jag mig nervös. Nästan en månad i Italien är framför mig och jag tror det kommer bli underbart. Nu är det packning som gäller, måste packa smart, jag får inte ta med för mycket och inte för lite heller. Jag som har svårt att packa för bara några dagar, hur ska det nu gå att packa för en hel månad?

RSS 2.0