Sick

Jaha då har mn blivit sjuk igen, det var inte så länge sedan jag var sjuk sist, sisådär vid påsk. Inte likt mig att bli sjuk så här mkt men men. Denna gång har jag åkt på magsjuka och feber, inte direkt mysigt att spy speciellt inte när man inte har något i magen, bläk.

Tråkigt att man just skulle bli sjuk nu, skulle nämligen ha extraträning med olga idag inför föreställningen och efter det var tanken att jag skulle möta upp mina vänner och lite annat folk på frammnäs o mysa.:(

Jaja vad ska man göra, sånt här kommer alltid olägligt. Får hoppas att jag är frisk till på fredag iaf för då åker jag och T till sthlm för att hälsa på maxen, min systerson som nu väger hela 3,2kg! Visst har han blivit stor?:) och på söndagen ska vi på Bounce i Globen. Ser fram emot helgen otrolig, får hoppas att inte T blir smittad av mig bara:(

Hejs!

Skola till hösten!

Imorgon är sista ansökningsdagen för att söka till högskolan i höst. Har fortf lite ångest om vad jag ska välja att göra hela mitt liv. Ska jag välja att bli sjuksköterska eller ska jag försöka att bli danslärare? lite hjälp tack:) Har beslutsångest som vanligt! ska försöka sova lite på saken. Kraaam på er!

Sjuk

jaha, då har man gått och blivit sjuk också:( Nu när det är påsk och allt. Vaknade med ont i halsen i morse och har fått lite feber under dagen. Trist! Nu ska jag iväg på fika och bio med A1, tråkigt att vara sjuk då! men men det blir kul i alla fall.

Hörs!

BJ

Håret blev allt lite mörkare som jag trott men konstigt nog blir jag alltid besviken när det är ny färgat. Kanske bara är ovan, det tar ju ett tag att vänja sig:) Men det blir nog bra tillslut! Ikväll har jag även smakat BJ glassen Cherry Garcia för första gången. den hade utgått men den verkar vara tillbaka i butikerna så var tvungen att prova den. Helt ok faktiskt, men bohemian är lätt godare!

Godnatt!

RSS 2.0