dansdansdansdans

http://www.5678.se/dans-blogg/natalie-petrov/
 
 

The love of my life

Det gör lite småont i lilla själen idag, dansen gick inte galant. Huvudet och kroppen ville inte samma sak vilket resulterade i att varenda dansövning blev misslyckad. Men hjärtat är varmt i alla fall, jag fick stå i danssalen och dansa hela kvällen och det finns faktiskt ingenting som är bättre än det.
 
 
 

Underwater

Lyssnar på Joshua Radins nya album, Underwater. Hans album som har en liten förklaring innan varje låt är så himla fin och äkta. Han kan det där med att sätta ord på saker som man själv funderar på men aldrig får ut.
 
Jag säger bara, Lyssna!
Joshua Radin – Underwater - Track By Track
 
 
 

Dagens kloka

 
Var på en prova-på klass idag på ackis, Funktionell styrka och strech och det jag har att säga att det var länge sedan jag var så slut efter någon träning, jag var bokstavlit talat en pöl på golvet. Kommer inte kunna gå imorgon, men de är det värt. Från och med nu kommer jag gå den varje torsdagkväll kan jag lova, det var helt klart underbart!

After my blood turns into alcohol

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sometimes the questions are complicated and the answers are simple.


Dagens vill ha

 
Det skulle ju vara så himlans skönt att få dansa runt i dessa hela dagarna, mina ben skulle vara i himlen då.

The A Team


Du gamla fria nord.

När jag är i Stockholm saknar jag Västerås och när jag är i Västerås så saknar jag Stockholm, snacka om kluvet.
 

Ett försök till att skapa något.

Sitter uppe och försöker redigera bilder, tog nämligen bilder från min syster idag från diverse händelser. Redigeringen går dock mindre bra men här kommer några bilder.
 
 
 
 
 
 

Infinite love


Naive

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fridays

Min fredag bestod av stanhäng, drink på fridays med Amanda. Hade även planerat att gå på icona pop i Kungsträdgården, dock hade vi kollat fel datum och det var visst nästa fredag, heja oss!


klippeklipp

 
 
 
 
Jag är inne i en period då jag saknar mitt långa långa hår jag hade innan jag klippte av allt. Det har nog  mycket med att göra den misslyckade klippning i Italien som sedan resulterade i ännu kortare hår än väntat. Nej ni, nu är det dags att spara ut det igen, så snälla håret väx fort för nästa sommar vill jag allt ha långt!
 
 

.


Bar lume


Jag i ett nötskal.

Det är faktiskt inte lätt när det är svårt.
 
 
 
 

I seek a stronger word

Jag saknar det så mycket att det gör ont.

Måndag


Tomorrow

Sometimes its easier to hit the road
when the world has given you a heavy load
If you stay and face it I know
Tomorrow is gonna be better

Jag önskar att det var sant, att det blir bättre för just nu har jag bara en stor önskan om att jag vill att något ska hända, jag vill resa, göra saker hitta på nya äventyr men i stället är jag kvar här med inga äventyrsplaner alls. Det är dags att planera nu, snart måste det hända något. Nu går jag ut och springer för att lugna mig, annars går jag snart under. Hejs.

Lost at home

Hemkommen, glädje mixat med längtan tillbaka. Känner mig kluven, hösten närmar sig på både gott och ont. Jag kommer ju äntligen få dansa då men resten skulle jag gärna skippa. Vill tillbaka, tillbaka till värmen från både solen och alla fina själar. Jag saknar det men när jag var där saknade jag mina vänner här i stället. Om bara allt som var fint enligt mig var samlat på ett och samma ställe, vad bra det vore.


RSS 2.0