Pluggilugg!

Så otroligt trött på att plugga nu, har två inlämmningar tills på fredag, och ikväll är sista dagen jag hinner skriva dem. Så det är helt enkelt bara att ta tag i det och skriva för fullt! Och sedan tänka vad skönt det kommer bli när jag är klar! Önskar bara att jag var klar nu!

Praktik och tenta!

Hade praktik idag 7-14
Fick gå tidigare för att jag skulle till skolan och ha tenta i läkemdelelsberäkning. Vilket var väldigt skönt, fast inte så kul att ha tenta dock. Det känns som om tentan kan ha gått bra iaf, måste nämligen ha 100 % på denna tenta, så vi får hålla tummarna helt enkelt!

Fick förresten pröva att ta blodprov på några boende idag på praktiken, för allra första gången! Nervöst men jag lyckades:D Glad Natti!

Bilder från repet i helgen!







Grillpremiär på balkongen!

Idag vart det premiärgrillning på balkongen! Måste ju passa på i det fina vädret! Jättemysigt!

Imorgon ska jag på introduktion på Gröna Lund, hoppas det går bra:) lite nervöst! hihi!

Nu är jag trött, så snart dags att sussa! Imorgon efter grönan introduktionen ska jag möta Nathalie som kommer med tåget, hon ska sova här imorgon, hon har nämligen gruppintervju på grönan på onsdag, hoppas hon också får jobb där:) skulle vara så kulit! :D




Frukten vi åt i lördags!


Skola

Bah vad jag är trött på skolan just nu, ska iväg på seminarium snart! bläblä!

Sen har jag tenta på onsdag.. Blir bara nervös när jag tänker på den! Just för att man måste få 100% rätt på den, egentligen kan jag ju det där, men tänk om det blir som förra gången, rätt svar men enligt läraren fel uträkning. Jag Tycker det är dåligt. Speciellt när det var ett så lätt tal att man till och med såg framför sig utan att tänka att det var svaret. jaja! Hoppas jag lyckas denna gång!

Helg

Denna helg har varit en jätterolig helg. Den började på fredagen med taco med klassisarna och sedan filmmys för mig själv.

På lördagen gick jag upp tidigt för att äta frulle och förbereda och för att sedan träffa Nathalie kl 10 på stationen, vart dock lite sen :P Vi åkte till Mörby centrum där vi satt och väntade på Daniel och sist kom även Marcus och då tog  vi alla bussen till danssalen! Repade 12-17, jobbade riktigt stenhårt med dansen tills vi vart helt slut och väldigt hyp kan man säga:P.

Sedan åkte jag och Nathalie hem till mig, på kvällen gick vi promenad, lagade jättegod mat och åt massa frukt och tittade lite på tv men pratade mest om massa annat.

Sedan skaffade vi även en gemensam blogg:) Den kommer att handla om dans, träning och kost typ:) ska bli kul:) www.nattisarna.devote.se (Jätteroligt namn:P) haha.

På söndagen hade vi ställt kl på 8.00 men självklart vaknade Nathalie kl 7, som hon alltid gör:P Så hon gick upp och diskade o tittade på tv, så runt kl 8.00 när jag vaknade var det fint här hemma!

Kl.8.00 gick vi i alla fall ut på en promenad i det härliga vädret, solade och sedan gick vi tillbaka hem lagom hungriga och åt då en god frukost! Efter frukosten bar det av till mörby centrum igen, där det var dags att repa igen, repet gick helt ok men fick inte lika mkt gjort som på lördagen.

Efter repet åkte jag hem till systra min där mina föräldrar även var, där käkade vi och hade det mysigt! Fick träffa Maxen, helt otroligt vad han uttvecklas fort! Saknar honom redan!

Going the distance!

Precis sett klart filmen going the distance, Söt film!

Nu är det dags att sova!
ska upp någorlunda tidigt imorgon.

Underbara helg!

Nu är det äntligen fredag, vad härligt!
Dock kan jag tycka att det är till viss del trist, det betyder att det är 3 dagar tills dansveckan börjar om igen. och nu är det extra tråkigt för nu är det ingen dans nästa vecka heller, vilket känns jättejobbigt! Men helg i sig är ju självklart jättehärligt. Och som tur är får jag repa med Elements imorgon och på söndag, och nästa vecka hoppas jag också på massa dans med Nathalie:)

Blev tacos med klassisarna idag istället för modernt för Carrasco. men det var mysigt att träffa dem, ett tag sedan nu! Förut sågs vi verkligen varje dag, men nu när vi är på praktik blir det allt mer sällan!

Har bestämt att jag ska testa Carrascos veckan efter lovet i alla fall, eftersom jag inte gjorde det idag!

Nu sitter jag hemma och försöker skriva en uppgift som ska vara inne på söndag, suck.. jättetråkigt! Men ska nog lägga ner snart och se en film eller så. Något tips på en bra film?
 

Torsdag!

Praktik 7.00-15.00
kl 15.30 träffade Nathalie på stan och traskade till Ackis för mellis och häng innan dansen började.

Balett 17.00 - 18.30
Akroyoga 18.30 - 20.00
Jumps&Turns 20.00-21.30

På Akroyogan jobbar man mycket med varandra, två och två, med lyft osv. Tråkigt nog var jag och Nathalie inte alls bra på det tillsammans, med tanke på att vi är samma längd och så. Bättre med en längre som lyfter helt enkelt:P Men jättekul iaf:)

Imorgon ska jag tvätta 9-12, Kankse träffa syster och kanske prova på en dansklass på Danscenter med Mari Carrasco:) wiho!

Sen vill jag shoppa massoe inför vår resa till Malta, är så sjukt taggad:D

Modern klass, bokat resa, DH och Kesella med jordgubbar!

Hade som jag tidigare sa modern klass idag, det var riktigt roligt. Berättade dock för min lärare att jag inte kommer kunna vara med på föreställningen, och hon tyckte det var tråkigt. Men jag blev väldigt glad när hon sedan sa: Att hon tänkt prata med mig flera gånger och säga att hon tycker att jag är jätteduktig och fin när jag dansar! Man blir så glad när man får en sån kommentar, så jag var glad hela klassen och dansade fullt ut:) Fick en extra energikick helt enkelt! Kan behövas ibland!

När jag for hem blev det handling på konsum och sedan gick jag hem för att se på desperate, sjukt bra är det! Till det åt jag Kesella och jordgubbar, det är så sjukt gott, och nyttigt:)

Och en annan rolig sak är att jag och mina tjejkompisar idag bokat resa till Malta i sommar! Ska bli riktigt roligt:) vi åker den 26 juni och kommer tillbaka den 5 juli! Längtar!

En mindre rolig sak är att jag har praktik imorgon och att jag börjar om mindre än 8 timmar! Så nu är det dags att försöka sova, får se hur det går.. Det går ju inte så bra att somna längre tyvärr! har typ glömt hur man gör!

Träning!

Nu strax bär det av till Ackis och en modern klass, det ska bli roligt:)
Är dock ute i för god tid, helt färdig för att åka och jag ska inte åka förens om 30 min, det händer inte ofta kan jag säga:P. Men jag har ju knappt gjort något speciellt idag så det är väl därför, blir så rastlös av att bara vara hemma en hel dag! Men har fått lite saker fixade i alla fall! Önskar dock att jag var klar med en uppgift som jag ska göra sen, kommer nämligen inte ha tid att göra den sen när den egentligen ska göras, så det vore skönt att bli av med den! hmm.. men men!

Nu ska jag ta och köra lite styrka så att tiden går lite fortare! :)


Dansrep!

Bilder från när vi repade i helgen!








Roligheter

Igår var en rolig dag, jag mötte upp Nathalie kl 13 vid stationen så gick vi och lunchade inne i stan! Satt och pratade och åt tills vi blev jättemätta, sedan började vi traska mot balettakademien där det blev kaffe, söta jordgubbar och sjukt god smothie (Frosh kokos och annanas), Den är så galet god. Sedan repade vi lite på koreografin, tills kl var 17 och det var dags för balett. Efter baletten blev det modern jazz med Val, som dock gick mindre bra. Så efter den klassen var vi riktigt sura, haha! och traskade till tcentralen lite smått arga, men det arga avtog efter ett tag och döljdes med massa skratt i stället!

En annan rolig sak som hände igår var att jag och tjejerna bestämde att vi ska boka resa till Malta, så idag ska det bokas resa:) spännande! Men sjukt vad fattig jag kommer vara i sommar! haha!

Helgen!

Helgen började med att jag fikade med Maija och Maria, sen blev det bio för mig och Maija, Never let go tror jag filmen hette! men det var bra:)

På lördagen blev det danselidans för hela slanten, riktigt roligt! Sedan runt kl15 skulle jag iväg för att heja på Kristoffer, min systers sambo, som sprang TEC100, ett lopp på 16 mil! Helt sjukt om jag får säga det. Dock blev vägen dit rättså svår, virrade runt väldigt länge och råkade komma tillbaka till mörby (Det var därifrån jag åkte). Men tillslut kom jag fram till täby, efter sisodär 1,5 h.

Väl framme stod min syster och Max och hejade! Vi lekte lite i gräset med Maxen och han kröp runt i sina nya gallonisar! Mys! Och så dansade han massor till musiken som spelades!
Sedan bar det av till min syster där vi käkade och tittade på tv, tills kristoffer var klar runt kl 22.

Och nu sitter jag här hemma och försöker plugga, vilket går mindre bra! Ska iväg och dansa vid kl 13 så skulle vilja vara klar med plugget då! Sen ikväll när jag kommer hem tänkte jag repa lite på dansen vi tränade på igår och så! det behövs kan man säga:P

Hoppas ni har det bra:)


Sol på balkongen!

Äntligen har solen kommit fram på riktigt på våran balkong:)
I alla fall på morgonen, hoppas den tittar fram lite mer där, så vi kan se den där om dagarna också. Hoppas man kommer kunna sola där i sommar:)

Flams!


Hade praktik 7-15.30 sen bar det av till underbara dansen igen, Riktigt roligt idag!
Var riktigt flamsig.. eller ja.. vi blev det.. Först blev det balett, sedan akroyoga för att den vanliga klassen vart inställd för att läraren var fast i Uppsala och inga tåg gick, kaos väder!  Men akroyoga var spännande, aldrig provat det förut, man jobbar nämligen med lyft två och två främst. Men det blev en hel del flams också, främst för mig och Nathalie, och ja en annan Nathalie, jag pratar inte om mig själv i tredej form, haha.

Efter akrosyogan blev det Emilios Jumps & Turns som var rolig som vanligt:)

Och nu sitter jag hemma och är pigg som en mört, inte ska jag sova än på ett tag inte.. nej nej:) hihi

Sugen på att shoppa är jag också, vill ha massa vår och sommarkläder!

Trötter!

Hade seminarium idag 9-12, sedan åkte jag hem och fixade lite. Sen när jag satt här vid datorn kände jag hur trött jag var och kände att jag behövde vila lite, så jag la huvudet på bordet o sov sisådär 30 min:P hehe! sjuk man är!

Nu ska jag iaf iväg och ta min sista vaccinspruta och sedan blir det mysfika med Catthis. Runt kl.18 bär det av till dansidansen, har modernt idag:) woha!

Vi höres!

Nachos!


Ledig idag, riktigt skönt! Är så trött efter praktiken och dansen, så det är skönt att vila ut sig! Dock sov jag väldigt oroligt inatt, vet inte varför. Jag drömde mardrömmar att saker flög på mig och massa konstigheter, och var halvvaken och pratade i sömnen. Men känner mig någorlunda utvilad i alla fall.

Idag står det nachos (som Blenda kallar det) på schemat, med lite klassisar, Maija och hennes kompis Emelie, ska blir riktigt roligt. Sen blir det utgång för mig, Maija och Emelie iaf. Så det ska bli en kul kväll:)

Men nu blir det tvättning! woha!:P


RSS 2.0